Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gençler selam. peugeotun motorlarına ilgi duyuyorum fakat internet sitelerine giremiyorum.(Kuralkan.com.tr) peugeotun linkine girmiyor. bana bu motorları bulabileceğim bir adres veya site verebilirmisiniz. şimdiden sağolun.
arkadaşım çok uzun zamandır peugeot kullanıyorum en son 99 yılında sattım iki yıl öne ramzey moped aldım şu anda o eski peugeotlar çıkmıyor şimdikileri kötü
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatih_83' Alıntı:
arkadaşım çok uzun zamandır peugeot kullanıyorum en son 99 yılında sattım iki yıl öne ramzey moped aldım şu anda o eski peugeotlar çıkmıyor şimdikileri kötü
Katılmıyorum. Şu anda Peugeot daha çok scooter üretiyor, ama scooter'larının kalitesi çok iyi. Özellikle Speedfight çok kaliteli ve hacmine göre performanslı. Birde geçen sene Ludix diye daha ufak bir scooter çıkarttılar, Avrupa'da oldukça tutuldu.
evet bencede süper ama fazla yakıyooooo ben kumburgaza 7 milyon yaktım gidis dönüş araba ile 10 milyona giderken ama motorda ayarsızlıkta varmıs:mrgreen:
bende speedfight2 var.2 zamanlı harika makine.
.kalkışta geçemeyeceği scooter yoktur sınıfında.
yamaha bws den daha seri bir alet.benzini biraz fazla yakıyor o kadar.
arkadaşlar bendede speedfight2 var 2004 model bana komple sağ sol kaporta ve ön sağ sol sinyal lazım hiç bir yerde bulamadım bulunduğum yer AYDIN yardımcı olursanız sevinirim