peugeot motor

Gençler selam. peugeotun motorlarına ilgi duyuyorum fakat internet sitelerine giremiyorum.(Kuralkan.com.tr) peugeotun linkine girmiyor. bana bu motorları bulabileceğim bir adres veya site verebilirmisiniz. şimdiden sağolun.

arkadaşım çok uzun zamandır peugeot kullanıyorum en son 99 yılında sattım iki yıl öne ramzey moped aldım şu anda o eski peugeotlar çıkmıyor şimdikileri kötü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatih_83' Alıntı:
arkadaşım çok uzun zamandır peugeot kullanıyorum en son 99 yılında sattım iki yıl öne ramzey moped aldım şu anda o eski peugeotlar çıkmıyor şimdikileri kötü

Katılmıyorum. Şu anda Peugeot daha çok scooter üretiyor, ama scooter'larının kalitesi çok iyi. Özellikle Speedfight çok kaliteli ve hacmine göre performanslı. Birde geçen sene Ludix diye daha ufak bir scooter çıkarttılar, Avrupa'da oldukça tutuldu.

ben moped olarak iyi değil dedim arkadaş yanlış anladın yani eskiye göre parçaları kalitesiz scoterları iyi tabi ki treker süper motor

evet bencede süper ama fazla yakıyooooo ben kumburgaza 7 milyon yaktım gidis dönüş araba ile 10 milyona giderken ama motorda ayarsızlıkta varmıs:mrgreen:

bende speedfight2 var.2 zamanlı harika makine.
.kalkışta geçemeyeceği scooter yoktur sınıfında.
yamaha bws den daha seri bir alet.benzini biraz fazla yakıyor o kadar.

bendede speedfight2 var...2 zamanlı olduu için yakar ama ışıkta en önden siz kalkarsınız..her türlü işimi görüyor,yaz kış,tık demedi valla....

adam adres istiyor siz ne yazıyorsunuz.bir de ben sorayım bu motorların özelliklerini belirten site adresi nedir?

Ya arkadaşlar topiği hortlatcam biraz ama halen bir cevap yok nedir acaba bu peugeot'un Türkiye sitesi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
celıl ybr,Topici başlatan üye 2006'dan beri siteye girmiyor..Hoorrtt :cyclopsan

siteye yenı uye olmuışsun tanışma vasına gırseydın önce

eger ist avrupa yakasındaysan dedeman otelının yanında bırtane satan servısı var

Arkadaşlar iyi günler, Ben puch almayı düşünüyorum ne dersiniz yada hangi motoru önerirsiniz.

speedfight yedek parça

arkadaşlar bendede speedfight2 var 2004 model bana komple sağ sol kaporta ve ön sağ sol sinyal lazım hiç bir yerde bulamadım bulunduğum yer AYDIN yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar