Herkese merhaba, motorumu 6 aydır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Gerek tek gerek eşimle yol niteliği ve uzaklığı gözetmeksizin kullanıyorum. Yokuş ile alaklı İstanbul'u bilenlere şöyle bir örnek vereyim; Eşim ile beraber (ikimiz yaklaşık 140 kiloyuz) dolmabahçeden taksime çıkan yokuşu teklemeden çıkıyoruz, haliyle hız düşüyor ama bu çok normal. Tek olduğumda ise yokuş çıkmıyormuşum gibi bir performası var. Kimsenin endişesi olmasın. Muadilleri içerisinde görsel olarakta bu motor çok güzel. Motorumu bıraktığım garajda Daelim 50 cc var. Kisbee yanında Daelim oyuncak gibi kalıyor.
CDI Ünitesini ise Maslak Oto Sanayide Peugeot'un kendi servisine 500 km. bakımı esnasında söktürttüm. Herkese bu servisi tavsiye ederim. Hiç uğraşmanıza gerek yok anlayacağınız. Servis ücreti 80.00 TL. idi bu arada. Yeri bilmek isteyenler mesaj gönderirse yanıtlarım. Ben motorumu anadolu yakasında bir bayiden almıştım, onlar 200.00 TL. istediler!! Bildiğiniz soygunculuk!!
Şu yazımı da okuyabiliriniz arkadaşlar :
Link Havalar güzelleşiyor, Kisbee sahipleri olarak bir haftasonu organizasyon yapabilir ve tanışabiliriz ne dersiniz? Eğlenceli olabilir diye düşünyorum. Sorunuz olursa site üzerinde bana mesaj göderirseniz seve seve yanıtlarım. Herkese esenlikler dilerim.
Umut