Benim motosiklet yer 125 bende uzun süre kullanmadığımda motosikleti marş ile calistiramiyorum ayak marşı ile çalışıyor sizin motorda ayak marşı var ise birde böyle deneyin
Daelim Beagle 50cc yeni çıktıysa konu açın fotolarını paylaşın tanıyalım gerek yok böyle gizli reklamlara.Herkese selam, B sınıfı sürücü belgesi ile kullanılabilmek için 50cc yi geçmeyen scooter almak için arama yaparken bu forumu buldum, emek için teşekkür ederim
Yamaha BW'S 50cc Türkiye de satılmıyor malesef, zorunlu olarak Peugeot Kisbee 50cc veya Daelim Beagle 50cc almak zorundayım. Daelim Kore malıymış, çok iyi diyorlar, tanıtım videolarını da izledim beğendim. Peugeot Kisbee alacak iken kafam karıştı. Benziyorlar çok, fiyatları da yakın, tecrübesi olan kullanıcı arkadaşlar kıyaslama yaparsalar sevinirim.. İlginize çok teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.
Daelim Beagle 50cc yeni çıktıysa konu açın fotolarını paylaşın tanıyalım gerek yok böyle gizli reklamlara.
Yeni mi çıkmış eski mi çıkmış bilmem, işim de olmaz. Zaten Beagle hakkında nette pek bilgi bulamadığımdan bu foruma selam verip bilgisi olanların ışık tutması ümidiyle yazmıştım. Ev ile lokal arasında 2km yolu gidip gelebilmek için ehliyet gerektirmeyen sağlam bir scooter araştırıyordum hepsi bu. 13 bin mesaj ön yargılı biri için muazzam başarı yinede tebrik ederimDaelim Beagle 50cc yeni çıktıysa konu açın fotolarını paylaşın tanıyalım gerek yok böyle gizli reklamlara.
@Pulsar41 ihtiyacı olanları bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum:thumleft:http://www.motosiklet.net/forum/inceleme-ve-tanitimlar/169063-daelim-beagle-ile-tarzini-goster-kendini-yasa.html
Herkese selam, B sınıfı sürücü belgesi ile kullanılabilmek için 50cc yi geçmeyen scooter almak için arama yaparken bu forumu buldum, emek için teşekkür ederim
Yamaha BW'S 50cc Türkiye de satılmıyor malesef, zorunlu olarak Peugeot Kisbee 50cc veya Daelim Beagle 50cc almak zorundayım. Daelim Kore malıymış, çok iyi diyorlar, tanıtım videolarını da izledim beğendim. Peugeot Kisbee alacak iken kafam karıştı. Benziyorlar çok, fiyatları da yakın, tecrübesi olan kullanıcı arkadaşlar kıyaslama yaparsalar sevinirim.. İlginize çok teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.
arkadaşlar merhabalar.
yaklaşık 3 ay önce kisbee rs 50cc aldım. yaklaşık 1200 kmyi geçtim. fakat motorum hala 50km hızı geçmiyor ve bazen gaz yiyor kalkışlarda vs. gaz kesip tekrar tekrar gaz verince açılıyor onun dışında bi problemim yok gayet güzel bi motor beyazıt nişantaşı arasını bilirsiniz belki yaklaşık 10-11 dk içinde kat ediyorum mesafeyi. eğer bu hız konusunda yardımcı olursanız sevinirim![]()
Ben de iki motor arasında kalmıştım...kisbee'yi seçtim...tasarımı daha güzel geldi...tam kapalı kask alıyor...yakıt deposu 6,5 lt....bin km yi geçtim...gayet memnunum...yokuş da çıkıyor...80 km/h de yapıyor...iki kişi rahat binebiliyor...ayrıca ikisi de güzel![]()
selamlar.peugeot kisbee 50cc motoru aldım.net cevaplar vericem.1.83 boyum 82 kiloyum.istanbulda yaşıyorum.bu motorla keyfi olarak bursa yalova izmit e kadar gittim günde 300 km yaptığımda oldu.hiç sorun yaşamadım.hatta çok keyif aldığımıda söyleyebilirim.düz yolda 70 km hız ile gidiyor(bu arada ilk aldığınızda hız sınırlayıcı var.onu kaldırtmanız gerekli.bu sınırlayıcıyı kaldırmanın hiç bir sakıncası yok).yokuşlarda yokuşun durumuna göre değişiyor fakat ortalama 40 km hızın altına düştüğünü görmedim.uludağ ve erikli yaylası gibi yerlere cıktım.bir depo 25 tl ye doluyor ve 200 km gidiyor.eşim 60 ben 82 kiloyum ikimiz bindiğimizde istanbul sahillerinde çok rahat gezebiliyoruz.almak isteyip araştıranlara tavsiye ederim.sorusu olanlar sorabilirler.
Yeni ehliyet yasası benim gibi motorsiklet kullanmak isteyen ama motorsiklet ehliyeti almanın hem zaman hemde maddi maliyetine katlanmak istemeyen kullanıcılar için çok iyi oldu.B tipi sürücü ehliyetimle kullanabileceğim için bu ürünü satın aldım.forumda yeniyim.motorsiklet hakkında da pek fazla bilgim yok ama bu sitede çin malı ürünlerden uzak durulması ile bilgiler alınca 50 cc mopet için çok fazla seçeneğimde kalmadı.4300 tl fiyata aldım.vergisi yokmuş yaşım 44 ve 25 yıllık b sınıfı ehliyetim olduğu için ve sanırım yaşadığım şehirden dolayı trafik sigortası sadece 191 tl çıktı.motorsikletin deposu 25 tl ye doldu 110 km yaptım depo yarıya geldi son derece ekonomik çanakkalede yaşıyorum şehir içinde kullanmak için aldım çok da keyifli oldu benim için.artık şehir içinde arabamı kullanmıyorum.istediğim heryere rahatlıkla gidip park sorunu yaşamadan işlerimi halledebiliyorum.4 senedir bu konu inaktif durumda ama belki başka kullanıcılarda olur ve bilgi paylaşımı yapılabilir diye aktif hale getirmek istedim.herkese kazasız sürüşler dilerim.teşekkürler..
Merhabalar,
Ben de yeni aldım bu motordan ancak aldığım yer ve plaka işlemleri için trafik şubeye gittiğimde bana trafik sigortasının zorunlu olmadığı söylendi. Sizce yine de yaptırmalı mıyım? bir de siz 191 TL'ye yaptırmışken bazıları nasıl 600 TL olabiliyor?İlginiz için şimdiden çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
Merhaba arkadaşlar güncel bilgileri paylaşayım bende bu gibi bilgileri okuyarak alım yapmaya karar verdim öncelikle İzmir Limontepe tarafında oturup Alsancak tarafında çalışmaktayım sabah ikiçeşmelikten inip akşam varyanttan çıkıyorum mahallemde sağlam rampa var onu çıkıyorum tek kişi iken hiç sorun yok 70 km hıza çok rahat ulaşabiliyor motor yakıtı ekonomik zaten tabi ki 110 luk bir motor la aynı şey değil ve mukayase etmek doğru değil ama ben B sınıfı ehliyet ile masrafsız kullanabilmek adına almıştım memnunum Çin malları çabuk dökülüyor maalesef pejo iyidir fiyat konusu da 3,500 tl çinli kardeşler başlangıç fiyatı bu da 5200 tl tamamen kişisel bir karar verme süreci
Saygılarımla