guray105 Katılım 13 Nis 2007 Mesajlar 48 13 Nis 2007 Konu Yazar #1 sıteyı dolastım kımsede yok ve bole bısey yaptım umarım işe yarar bende peugeot 105 var 70 cc 15*15 karburator 56 dişli ucuyo
sıteyı dolastım kımsede yok ve bole bısey yaptım umarım işe yarar bende peugeot 105 var 70 cc 15*15 karburator 56 dişli ucuyo
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 13 Nis 2007 #2 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Lütfen ilk mesajın içerik hakkında bilgi verir nitelikte olmasına, teknik bilgi ve resim içermesine özen gösteriniz Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Lütfen ilk mesajın içerik hakkında bilgi verir nitelikte olmasına, teknik bilgi ve resim içermesine özen gösteriniz Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın