Pet şişesinden benzin deposu yaptı

Bizim Buradaki Cgleride Yakalayında Görelim Polisler :wiinkk::wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

herkesin sizin gibi bol parası yok... bindigi motor 2000lira 3000lirayı nerden ödeyecek adam zaten 3000lirası olsaydı bunu yapmazdı

Aynen Dostum Tok Açın Halinden Anlamıyor :S

Nasıl yakalamışlar hayret.Bizim burda aynı yol güzargahında 1-2-km lik mesafede 2 defa durdurulduk 3.sünün başı kalabalıktı Allahtan o durduramadı.Polis kardeşimize az önce sorgu yapıldı dedik dinletemedik.2 sorgu yarım saat sürdü yaw.Gören geri dönüyo kimsenin bişey yaptığı yok.İster istemez sinir oluyon.Çok kazalar oluyo diyeymiş uygulama.Tamamda kazaya sebebiyet verenlerin %90 ı ehliyetsiz 15-17 yaş arası veletler.Burası küçük bi yer ve motorla şehiriçinde gezmek zevk vermiyor artık.Trafik çok yoğun.Hükümetin başarısızlığı burda sökmüyo herkesin altında araba var arkadaş:queen:park yeri yok,manitalara hava atmak için arabalarla gezen bir sürü fakir çocuğu var:queen:Bizim burda benzin 5 tl değil sanki:queen:

Fakir Çocuğu Diyo Sen Çokmu Zenginsin Zengin Olsan Altında Drift Olmazdı. :farao::farao:

Bolu nun yüz karası...:queen: ulu orta bari gezma kardeşim,anladık apaçilerin reisisinde...:p
Boludan böyle mucitlerin çıkmasıda iyi ,en azından Bolu ismi geçiyo...:queen:

haberi yapanlarmı gerizekalı yoksa halkımı gerizekalı sanıyorlar . böyle aptal ,boktan ,boş konuları haber diye sunuyolarya kanser oluyorum . icada bak .pet şişesinden benzin deposu yapmış ,ben böyle bişi yapsam biri görecek duyacak diye utancımdan yola cıkmam . milllet enerjiiz motor denemeleri yapıyo bizim peşinde koştuğumuz şeylere bak . Allah akıl fikir versin ( eleştirim bunu yapan arkadaşa değil , haberciyim diye gezen süperzekalılara )

Depoyu sökmüş.. Boyamaya veya tamire vermiş diyelim.. Hadi depo sökük iken koltuğu da PÖTİ KARELİ yapıyım diye kaplamacıya verdi diyelim.. Ayna zaten gereksiz bir aksesuar, olmasa da olur.. Elektrik tesisatı da fazlalıklar arasında.. Sinyal, stop, far, korna.. Çamurluk-plakalık hep fazla gelmiş..
Mucitlik; nerden nasıl en fazla ceza yerim konusunda olmuş... Piyasa değerinin iki misli ceza ..
Bence az bile yazmışlar.

Fakir Çocuğu Diyo Sen Çokmu Zenginsin Zengin Olsan Altında Drift Olmazdı. :farao::farao:

Benzin fiyatı çok diye basbas bağırıyolar ya,buna rağmen okadar çok boş yere arabayla tur atıyorlarki müzik son ses ondan fakir dedim.Zengin çocuğu aslında.Yani baba parası yiyenler.Yani bi espiriydi,bi taşlamaydı.:queen:Neyine alındın anlamadım.Böylesine yoğun trafikte üç beş fırlama manitalara hava yapacak diye,onların arkasında saatlerce takılıp,yolun ortasında çaprazlama durup bağıra bağıra muhabbet eden fakir çocuğunu Pardon zengin çocuğunu alkışlayacak değilim.Bu arada motosikletim drift ve memnunum.125 cc motora 5-6 bin tl verecek kadar acemi motorcu değilim.Bunu da açıklattırma lütfen:queen:

Yarış yaparken motorun üstüne tam yatabilmek için seleyi depoyu sökmüş,ağırlıkta azalmıstır hani.rüzgarı sıfıra indirmiş:king:

3 bin 31 TL ceza yedi

Bolu'da, pet şişeden benzin deposu yapılan ve oturacak koltuğu bile olmayan motosikletin sürücüsü, trafik ekiplerinin uygulamasına takılınca 3 bin 31 TL ceza yedi.

10704185_1491526424453523_4508313902702791605_n.jpg

Bunun altına ne yazsam diye çok düşündüm ama cidden hiç birşey bulamadım ne diyim :cherry:

pet şişeden benzin deposu.bi an karadeniz mi ulen dedim ama, boluşmuş.
Yurdum dan manzaralar hakikaten :D

Adama ödül verileceğine ceza kesmişler.Nobele aday bir icatlar silsilesi :)

Motoru satsa ödeyemez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar