PESSS Diyorum Artık :))

Dostum boşşver takma kafana böLe şeyleri :)
BöLe insanlar ne yazıkki war aramızda... :farao:

ya kaan takma kafana be abi :D

kız, tam teenage kız reaksiyonu vermiş bence.. gereksiz, saçma, abartılı vs..

böle insanlarla değil toplantı yapmak gezmek;bunları takmıcaksın bile..

sıkma canını sen.. bizim 125zn grubuna üye mi yok be.. bizi caddede arka arkaya gören bi daha dönüp bakar :p :p :bounce: :p :p

@gkn
teşekkür ederim kanka sende yakışıklısın...orda ki bu cümlemin anlamı farklıydı...yoxa yakışıklıyım fln demek istemedim kendime...kendini beenmiş kibin ak... :)

@çakalaz
seni de epeydir takip ediyorum özü sözü bir düzqün adamlardansın...her zaan yanındayım...

@alperiz
internet üzerinden ( zenscooclub ) tanıştığım nadir sağlam insanlardansın...ii ki warsın kanka :)

@all
yanımda olan herkeşe teşekkürler...

bööööööö :)

bende bi keresinde işe geç kalmışım alel acele dışarı çıktımm durakta bekliyorummm,kolumda saatin olmadığını farkettim,duraktaki bayana,gayet nazik bi şekilde pardon saatiniz kaç dedimm,bu numaralar eskidi dedi,bende dumur oldumm sonra kala kala sanamı kaldım dedimm

abicim bunlar hayatta hiçbizaman erkek arkadaşı olmamış ve ilk defa kendisiyle ilgilenen birini bulmuş kız tripleri (ilgilenen sen değil )erkek arkadaşım var havasına giriyoo,yerinde olsaydımm benim hiç erkek arkadaşım olmadı biiliyorrmusuuuunn derdimm:cherry:hey allahım yaa ,düşününce senle benle aynı oksijeni yakıyodur ,fakat ciğerde o oksijen nasıl bi tepkimeye giriyosa beyne giden kanda bi mutasyon söz konusu oluyo galibaa,neysee çok konuştum galiba kafaya takma:rendeer:

bende bi keresinde işe geç kalmışım alel acele dışarı çıktımm durakta bekliyorummm,kolumda saatin olmadığını farkettim,duraktaki bayana,gayet nazik bi şekilde pardon saatiniz kaç dedimm,bu numaralar eskidi dedi,bende dumur oldumm sonra kala kala sanamı kaldım dedimm
abi asıl numarayı o yapmış sanki :mrgreen:

Olaya her açıdan yaklaşmak gerek.

Bu ve bu tarz sitelerde bayanlar yüzlerce benzer mesaj alıyor.
Tabi hangisinin iyi niyetle, hangisinin kötü niyetle yazıldığını bir süre sonra ayırt edemez hale geliyor.
Şu anda bu yazımı okuyan bayan arkadaşlar da bu düşünceme katılacaktır... :cat:

Ama arkadaşın ön yargılı olması , erkek arkadaşını devreye sokması da saygısızlık.
En azından profile bakıp durumu değerlendirebilirdi. Çok hazır bir cevap olmuş onunki de... :farao:

Benim bir arkadaşım motorize halde giderken kırmızı ışıkta denk geldiği bir bayan sürücüye arabasının arkasından yakıt vb. bir şeyler sızdığını söylediği için ilerideki karakola çektirildi ve kırmızı ışıkta bayana sarkıntılıktan sordu soruşturuldu hatta bayanın kocasıyla boğuşturuldu:p
Yok kardeşim yok bayanlardaki görüş açısı bizde yok! Dakkada filmin sonunu getiriyolar valla...

AK kardesım benım herzaman yanındayız.
KIMSE DEGERINI BILMIO WALLA ..ADAM BISELER YAPMAYA ZEN KULLANICLARINI BIRARDA TOLAYIP HAREKETLILIK KAZANDIRMAK ISTIYOR BAZI DUSUNCESIZ INSANLAR MAKSATINI YANLIS ANLIYOR TABI..
BIZ SENI BILIYORUZ KARDESIM SEN RAHAT OL !! SENİN BIZIM ICIN YAPTIKLARINI BIZ BILIYORUZ UGRASMALARINI SAYENDE 5 ZEN OLDUK BIZI TOPLANDIN...
SEVIYORUM SENI KARDESIM AK!!

ya biraz dozunu ayarlayamamış karşı taraf mesajın.senin attığın mesajı görmeden direk bağyanın cevabını okusam heralde adam sağlam küfür etmiş diye düşünürüm.takma sen devam et.hee banada mesaj atsana bende de var asya 125t canavar:p

AK kardesım benım herzaman yanındayız.
KIMSE DEGERINI BILMIO WALLA ..ADAM BISELER YAPMAYA ZEN KULLANICLARINI BIRARDA TOLAYIP HAREKETLILIK KAZANDIRMAK ISTIYOR BAZI DUSUNCESIZ INSANLAR MAKSATINI YANLIS ANLIYOR TABI..
BIZ SENI BILIYORUZ KARDESIM SEN RAHAT OL !! SENİN BIZIM ICIN YAPTIKLARINI BIZ BILIYORUZ UGRASMALARINI SAYENDE 5 ZEN OLDUK BIZI TOPLANDIN...
SEVIYORUM SENI KARDESIM AK!!

bunun üzerine ne yazabilirim ki...öldür beni AK... ::friends:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar