PESSS Diyorum Artık :))

Az önce nickini vermeyeceğim bir AS 125 T kullanıcısı bayana " slm nbr nasılsın...as 125 t mi war sende de ? " diye gayet MAKSATI açık ve net bir msj attım...aradan yarım saat qeçmeden ilqi bayandan:

" Önce böle bir soruyu neden sordunuz. Beni tanıyormusunuz, bu samimiyeti nerden buldunuzki bana nbr nasılsın gibi şeyler sölüyorsunuz. Bu siteyi takip ediyorsan zaten benim bu sitede bir erkek arkadaşımın olduğunuda biliyor olman gerekiyor. Birdaha böyle bir cesarette bulunmanı tavsiye etmiyorum. "

qibi bir mesaj ve ardından erkek arkadaşından:

" Arkadaşım sen yukarıdaki mesajı hangi sebeple kız arkadaşıma gönderiyorsun bunu öğrenmek istedim. Beni aydınlatırsan sevinirim. "

qibi ikinci mesajlarını aldım...We bu konu hakkında birşeyler paylaşmak istiyorum...

Öncelikle karşımda bir bayan olduğu için o mesaja değinmiyorum bile...Ancak şunları belirtmem qerek...Eğer karşı taraftan, benim bir bayana asılma v.b. eğilimlerim olduğu düşüncesi ile bu mesajlar atıldı ise işte genel olarak cevap hakkım: Yaşım 25 we motorsiklet sitesinden bir bayan arkadaş edinmek isteyecek kadar ne abazayım ne de kör cahil...Ayrıca, ne bu SİTEYİ ne de birilerinin AŞK İLİŞKİLERİNİ takip etmek zorunda deilim...İsteyen istediği kişiye mesaj atabilir, cevap verilmez yada karşı taraf itham altında bırakılmaz...We atılan mesajların maxadını farklı yorumlamak tamamen karşı tarafın yaratıcılığı ile doğru orantılıdır...Ben we 8 arkadaşım ( buna 2 bayan arkadaşımda dahil ) as125 kullanıcısıyız...Bu sebepten fun clube katılması için atılan başlangıç amaçlı mesajın bu yöne çekilmesi hele hele MOTORSİKLET formunda hakikaten beni çok şaşırttı...

We bu saatten sonra kimse bana: Burada herkes kardeş kibin bir cümle kurmasın...

PESSS...!!!

Sayqılarımla.
Kaan AK

abicim bosver sen ozelden atılan msjlarda modların kontrolu altında eminim onlar ilgileneceklerdir:wiinkk:
ayrıca katılıorum kimse kimsenin ask ilşkilerini takip etmek zorunda diil rhtsz olan kapasın ozel msj olayını bazı bayan arkadaslrımızın yaptıgı gbi:bounce:

Kaan Ak arkadaşım..
Sen nasıl olurda Kalın puntolarla yazı yazarsın buraya ?! Kız arkadaşımda bakıyor benim foruma.. Nerden buluyorsun bu cesareti kendinde ?!
:p

kaan bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım

senden bir ricam olacak şu türkçeyi biraz daha düzgün kullansak valla senin yazılarını okumakta zorlanıyorum:)

asm

Aslında ilk mesajın içeriği biraz daha geniş tutulabilirdi.(klüp hakkında bilgi verilebilirdi ilk mesajda)Muhtemelen bu bayan önceden birkaç kişinin tanışma,arkadaş edinme tekliflerine maruz kalmış. (onun için tepkisi biraz önyargılı olabilir)

Bir yanlış anlaşılma olmuş muhtemelen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olay senin anlattığın gibi olduysa kız çok gereksiz bir reaksiyon vermiş. Ayrıca iyi niyetinden biraz şüpheliyim, bu durumu kavga çıkaracağını bildiği erkek arkadaşına anlatmış. Erkek arkadaşı da ayrı bir insan, hiç bu soruyu sordu diye kızılır mı? Ayrıca asılsan ne olur. Kız en fazla soğuk bir cevap atar ya da lütfen bana yazma der, erkek arkadaşını karıştırmadan. Ben de pess diyorum. Ancak söylediklerinden başka bir şey demedinse tabii.

yav bişey olmaasss yanlış anlaşıl ma.. ama bu ülkede yanlış anlaşılmalardan dolayı coook kavaga çıkıyo ve cinayet işleniyo neyse bende tırstım şimdik kimseye özelden mesaj atma cesaretim kalmadı pes valahi yaw:)

bu arkadaşıma çok hak veriyorum çünkü banada sormuştu....eskiden asya 125 t kullandığımdan düzenlediğimiz gezilere gelirmisiniz diye bende motosiklet değiştirdiğimi belirtmiştim... lütfen bu iki arkadaşlarımız lafı başka yerden anlamasınlar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mademki kız arkadaşını kıskanıyor mesajlaşmasını istemiyor Neden motorsiklete bindirip siteye üye oluyor?....:farao:
Birde bazı üyeler erkek arkadaşlarının devamlı takip ettiğini söyleyip aramızın açılmasına müsade edemem gibi garip tavırlar sergiliyor.......

Burası mirc veya kelebek değil.... Ortak payda moTosiklet... Sevgili bulmak değil...

Ama katılıyorum arkadaşa ve kocaman bir PEEES de benden....:cat:

Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

ne diyim bilemedimki:p
sözkonusu çifte mutluluklar dilerim, topiğin hayırlı olsun,
bu gereksiz iletişime maruz kaldığın için geçmiş olsun (tek samimi temennim sonuncusu :wiinkk:). :sunny:

Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar

ne diyim bilemedimki:p
sözkonusu çifte mutluluklar dilerim, topiğin hayırlı olsun,
bu gereksiz iletişime maruz kaldığın için geçmiş olsun (tek samimi temennim sonuncusu :wiinkk:). :sunny:

=))))) allah iyiliğini versin abi =)))

bendende bi PESS yani :cat:

bence arkadasımız gereksız bır davranısta bulunmus fakat dıger arkadasların dedıgı gıbı daha once basına bu tarz seyler geldı ıse boyle davranması kendınce normal karsılanabılır, konuyu uzatmaya gerek yok bence burada bırsuru bayan arkadasımız var onlarda bızım kardesımız,herkesın aynı sekılde cevap vermesını yada sureklı nazık olup bızım dusundugumuz gıbı dusunmesını bekleyemeyız bence

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kişinin fikri neyse zikri de o dur......

Yani arkadaşı suçlayan zihniyet o zihniyeti taşıyordur....:cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa abi demekki adam çok kıskanç ve oda sormuş yani siz olsanız aman boşwer dermıydınız bıraz da empati kurun... demekki kız arkadası forumda takılıo ve ozel mesaj yerını kapatmayı bılmıyolar... tamam dogru kaan ak ın bı sucu yok ama sonucta onlarda sewgılı onlara da saygı duymamız gerekır...2 tarafada hak werıorum ben hayatın tek cıddıyetı motorsiklet değil... saygılarımla... iyi günler

Yahu bir insan kendisinden kat be kat yaşça büyük bir bayanla ne paylaşabilir... ( Yaşımı yineliyorum 25 ) :) Neyse bunu belirtmeden qeçemedim...

Neyse ben en iisi yine motorumun resmini koyayım awatara...buralar bööle insan awatarlarına alışkın değil...hele bir de yakışıklı bir insansan...ohhh içim rahatladı şu son paraqrafı yazınca... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar