pes valla

herkese selam öncelikle .
dün avrupa yakasına geçerken gördüğüm manzara pes dedirtti keske resimleyebilseydim.neyse ben manzarayı anlatayım.E-5 ten 1. köprü ayrımında iki scooter ı yanyana gördüm bende niye böyle gidiyorlar dedim yaklastıgımda bırının dıgerını ayagı ıle ıteledıgını gördüm ve bu sekılde kopruyu gectıler ve calısmayan motorda en ufak bır aydınlatma yoktu.

Magra adamlarinin da motosiklete binmeye haklari vardir lutfen yadirgama:) Adamlar daha yeni tekerlegi kesif etmis sen onlardan hemen akabinde trafik kuralarini ve isigi kesif etmelerini istiyorsun. ) Dur gecsin soyle bir kac yuz yil. Ancak idrak ederler

Magra adamlarinin da motosiklete binmeye haklari vardir lutfen yadirgama:) Adamlar daha yeni tekerlegi kesif etmis sen onlardan hemen akabinde trafik kuralarini ve isigi kesif etmelerini istiyorsun. ) Dur gecsin soyle bir kac yuz yil. Ancak idrak ederler

hahahhaahh güzeldi bu:queen:

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
insan ile hayvan arasındaki en belirleyici fark şüphesiz ki düşünme-yorumlama yeteneğidir.ha tabi şimdi olan var olmayan var şekil A1 "otobanda ayağıyla motosikleti çeken varlık"

tüm içtenlikle sevgilerimi sunuyorum kendisini es geçip otobandaki diğer araçlarda bulunan insanları düşündüğü için.:rendeer:

motor motorcular

en çok korktuğum sürücüler ; 3) numarada delirmiş arabalar birazda motoru tanımıyor olmalarından olmalı 1.ve 2. sırada bizim scoter lar maxi de olsa fark etmez ve racing ler
açıklama : zaten tek araçlık yolda gidiyoruz bide bakmışın arkadan biri seni sıkıştırıyo kardeşim madem geçicen bi korna çal ...
bi lafımda tüm motorculara hala farlar açık değil ?!!!:pr:

GKN

Yolda kalmış motora çekici hizmedi diyoruz biz buna :mrgreen:

Yolda kalmış motora çekici hizmedi diyoruz biz buna

iyi tamam kabul ettim ama birde köprü çıkısın da kaza vardı araçlar biraz bariyere yanaştı baktı ne yapacaklar diye iten kişi birazda atalet yardımı ile bıraktı o da ohızla o tek scooteren gecebileceği yerden geçti ve rampaya geldigi için yavasladı ve arkadaki hemen yakaladı ve kaldığı yerden itelemeye devamm . daha güzeli ben ehliyeti aldıktan soraki ilk karsıya geçişim de bana denk gelmesi

buna benzer olay geçenlerde haberlerde verildi :queen: iki şahin tampon tampona gidiyor arkadaki aracın kaputunda bi tane genç uzanmış ayaklarıyla önceki şahini iktiriyo

burası türkiye be abi insanların çoğu düşünmeden hareket ediyor motorlara halat bağlayıp birbirlerini çekenler bile var :pr: :queen:

:D onlar motor değil sotum iki motor birleşmiş araba olmuş 4 teker 4 yolcu :D bi şöför :D
motoru bisiklet zanneden zihniyet ! :)

burası türkiye be abi insanların çoğu düşünmeden hareket ediyor motorlara halat bağlayıp birbirlerini çekenler bile var :pr: :queen:

ya çok zor durumda kaldın motoru bırakacak yerin olmaz halatla filan çekme işini anlarımda bu itekleme muhabeti çok ama çok saçma...geçen hafta pazar günü 3 kafadar gezelim dedik bir arkadaşım motorunu yeni aldı biraz yol yapalım rodajı geçsin dedik neyse hedeflediğimizden fazla yol yaptık çok uzun sürdü artık dönelim demiştik ki dönüşün başında yeni motorcu arkadaşın benzini bitti eee nede olsa acemidir dedik çare aramaya başladık öyle uç noktadayız ki benzinliğe gidip gelmek 1 saati rahat geçer ve güneş batardı mecbur ya çekecek yada birimiz benzinliğe gidecektik...en son onun motorun tahliye hortumunu söktük ve benden benzin çektik yolda kalmak çok doğaldır ama böyle itekleyerkte da olmaz bu işler:pr:

ya şehir merkezinde en kötü ihtimal tanıdıklarından bulursun bi kamyonet götürürsün şehir dışında en son çareyi çekmekte bulursun ben eskiden selenin altında 1 lt benzin bulunduruyodum şimdi benzin fiyatları yüzünden depoyu zor fulluyom.....bu gece de izmirden manisa somaya gitcem tek sabah şafakta geri izmire döncem motor su işinde çalışıyor diye :queen:

:cat: :queen: ağlanacak halimize gülüyoruz aslında.Bu olayı hayal ettimde ... ilginç..

tabi ki siz böyle motosiklet kullanamıyorsunuz ondan kıskanıyorsunuz bence :)
hayret verici , salakça , ancak bir bakımada bende hayret uyandıran bir yetenek , herkes istesede yapamaz :silent:

o motoru ayakla iktirme olayı butun motor tamırcılerın yaptıgı bişi yoklukta yapılan bişi çok gördüm bende de dogal bizim bura ufak bı yer oldugu için soru olmuyo :

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar