pes dedim ilginç bir olay

valla pes benimkine bodoslama dedigin an tansiyon tavan yapıyo daha gecen motoru cikleyle calıstırınca cok ses cıkardı annem bu cok sesli kesin sen hızlı gidiyosun dedi benim bittigim an o andır işte:mrgreen:
Benim bittiğim anın diyaloğunu özetleyim..

Telefon çalar:
-Efendim anne
Kızım nerdesin?
-Kemerburgazdayım anne
Naapıyosun kemerburgazda :cyclopsan
-Motorun muayenesini yaptırıyorum
Hava çok kötü motorla gitmedin inşallah
-Motorla geldim
Kızım niye böyle yapıyosun motoru bırak taksiyle gitsene bu havada motora biniyosun
-Nası yaa.. Ben değil anne motor muayene olucak :mrgreen::mrgreen:
Haaa doğru :)
:queen::queen:

Anneler hep aynı..:mrgreen:

Bizimkisi biraz daha harmanlanmışı sanırsam :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim bittiğim anın diyaloğunu özetleyim..

Telefon çalar:
-Efendim anne
Kızım nerdesin?
-Kemerburgazdayım anne
Naapıyosun kemerburgazda :cyclopsan
-Motorun muayenesini yaptırıyorum
Hava çok kötü motorla gitmedin inşallah
-Motorla geldim
Kızım niye böyle yapıyosun motoru bırak taksiyle gitsene bu havada motora biniyosun
-Nası yaa.. Ben değil anne motor muayene olucak :mrgreen::mrgreen:
Haaa doğru :)

yok yok işte bu laftan sonra harbi bırakırdım motoru hakkanten bitmiş olurdum cunku :pr: dövme ve motoru kabul ettirdim ama şimdide köpiş almama izin vermiyo dur i kulp bulucam onada bi şekilde sokmam lazım ewe puuuffff nezaman biticek bu anne baskısı siz bendede buyuksunuz daha bitmemiş :salut: mt de kampanya duzenliyorum anne diktatorlugu yıkılsın hadi ayaklanıyoruz darbe yapıcaz

yok yok işte bu laftan sonra harbi bırakırdım motoru hakkanten bitmiş olurdum cunku :pr: dövme ve motoru kabul ettirdim ama şimdide köpiş almama izin vermiyo dur i kulp bulucam onada bi şekilde sokmam lazım ewe puuuffff nezaman biticek bu anne baskısı siz bendede buyuksunuz daha bitmemiş :salut: mt de kampanya duzenliyorum anne diktatorlugu yıkılsın hadi ayaklanıyoruz darbe yapıcaz
Yok bee baskı değil çene bizimkisi sadece :)
Yoksa baskının B si olmaz bizde :)

kavgayı boşver derim.. çok canını sıkarlarsa alttan al. plakayı yaz beynine hemen şikayette bulun. sonra karakolda iki tane çakarsın adama. polisler ayırdıktan sonra sunturlusundan da söversin adama güzelce. hıyar ağası yediği laf ve yumrukla başbaşa kalır. sonra emmiyette polisler ona ne yapar bilemem.

Plakayı yazıp şikayette bulunursa polis tamam biz hallederiz gibiisnden bişyeler söyleyip başından savacaktır gerçekçi olalım.Böylelerine şahsıma sporcu falan değilllerse 3 e kadar yolu var ama arkadaşın dediği gibi nato biber sağlam iş yapar gibime geliyor.En azından 5 sayısı 2 ye falan düşer diyorum ben.Biber gazı harbi can yakıcı arkadaşlar aklınızda bulunsun...

Bence Veteriner Hekimlerimize götürüp kısırlaştırmak lazım bunları, soyları kurusun diye... :D

Bence Veteriner Hekimlerimize götürüp kısırlaştırmak lazım bunları, soyları kurusun diye... :D

:queen::queen:queen::queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: valla super fikir polis işine gelince ben hiç sevmem polisleri lafım meclisden dısarı illaki vardır duzgun polis ama yok ısınamadım birturlu :farao:

Aşağıda yazacaklarımı ben kendime bile yakıştıramıyorum,insanlığa hiç yakıştıramam.
Cinnet hali bu olsa gerek,Allah korusun akıl fikir versin diyorum....
...................
Efendim,bir taarruz el bombası edinilir ve o açılan kapıdan içeri atılır...
Ya da 35 lik tabir edilen rakı şişesine benzin konulup molotof kokteyli denilen şey yapılıp yine o kapıdan içeri sallanır.

Nasıl ama nıhıaaa nnnıııııııhııııhaaaaa hhhaaaaaaaa........
.....................
Ruh sağlığı çooook önemli.

Acil şifalar diliyorum herkese.

sen onları aşa atacan yani

zoruna gıtmıstır senın onları o trafıkte gecmen ama zoruna gıdenın.........)))
bence bunları sokak ortasında dovmek lazım kı ders olsun boyle psıko ayaklarına yatıp mılletı canından bezdırenlere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar