okanım ynaında eski bi buji yokmuydu geçerken ihtiyar babanın taaruz el bombası misali ön cama bıraksaydın...
valaa vinç de sallandıracan bir kactane böylelerini ibreti alem olsun bak bakıym bir daha yapıyolarmı i....nelerrrrrr
tuğper sende bendensinben takip ediyorum trafiğin sıkıştığı yerde ya bi tekme yada bi çizik atıp kaçıyorum sıkıyosa yakalasın biliyorum doru değil ama içimi rahatlatmam lazım yoksa gece hırsımdan uyuyamıyorum :queen:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:Bir otomobil sürücüsüne zarar verip kaçmak belki seni tatmin eder ama diğer motosiklet sürücülerine zarar verici bir davranış. Sorumsuzca bir davranış. Bu hareketinin cezasını belki de hiç tanımadığın bir motosiklet sürücüsü hiç bir suçu olmadığı halde çekecektir.
Bu basit düşünce biçimi yüzünden ülkemizde tuvaletlere girilemiyor. Çünkü herkes benden sonrası tufan diye düşünüyor. Zihinsel dünyamızı fukaralıktan ne zaman kurtarırız diye merak ediyorum.
geçmiş olsun okan. ne denebilir ki? bu kekolar her yerde. gerçi sen yapman gereken şeyi adama el hareketinle yapmışın:cherry:
valaa vinç de sallandıracan bir kactane böylelerini ibreti alem olsun bak bakıym bir daha yapıyolarmı i....nelerrrrrr
hehe valla abi elimden baska bişi gelmedi
vinç konusunda hala ısrarlıyım :cherry:
bende citti söyledim hak edene hak ettigini vereceksin citten vince asıp iki gün bekletsek akıllanırlarmı ki acaba:mrgreen: adamlara bak yaw dag başındaki hayvan yapmaz ki bunların yaptıgını...birine bakarsın ne baktın der kavga çıkarır... trafikte böyleleri kavga cıkartır.. bazıları maç sonlarında veya dügünlerde havaya ateş eder balkondakileri vurur..ne nan bu hangi ülkede yaşıyoz gercekten bunun gibi nice örnek var memleketimizde pisiko lar her gecen gün artıyor ya onların anladıgı dilden konuşacan yada erkekligin 10/9 neyi gerektiriyorsa onu yapacan arkadaşımız da dogru yapmış:cat:
katılmamak elde degilde bi tek polis olayını sevmiyorum onlarıda sevmiyorum :cat:bu tip şehir magandaLarınIn en güçLü yonLEri bitmes tükenmek biLmez egoLarIdIr saygıdeğer beyLer, öyLe arabadan indir ağzının üstüne iki üç tane çak yada kafandaki kaskı çıkartmadan oyLE bir göm ki kafayı adam magmaya uLaşsın mantığı eLbetteki bir aksion fiLminde güzeL bir izLenme oranı ve extrem bi sahne yaratabiLir..
Ama unutuLmasınki bu ego manyak arkadaş bir sonraki seferinde size yaptığı terbiyesizLiğin misLi misLi fazLasInı daha çeLimsiz ve gücünün yeteceğini düşündüğü başka bir motosikLet sürücüsü dostumuza yapacak.Hatta bunu yaptığı an siz hiç zarar görmediğiniz bir oLay yüzünden başka bir arkadaşınızın yaraLanmasına daha da kötüsüne biLe sebep oLmuş oLacaksınız..
DiyebiLiriz ki insan susmamaLı evet tepki göstermeLi;
biz sempatik insanLarIz, bu bir gerçek her ne kadar topLum arasında şeytanın icadı öLüp gidiceksin tepesinde diye bakıLıyo oLsada insanLArIn içinde bizLere karşı bir sempati ister istemez var.Bunu avantaja kuLLanabiLirsiniz.Daha evveLinde pLAkası aLınmış ve bu şekiLde magandaLik damgası yemiş arkadaşLarLa bir çok yunus arkadaşın ne şekiLLerde uğraştıkLArına tanık oLdumaLınız fm pLakasını sonrada iLk motosikLetLi poLise şikayetinizi gerek sözLü gerek yazıLı oLarak biLdiriniz.Takibini yapamayacak oLsanızda onLAr iLgiLeniyorLar..
ne anneme sölerim ne babama sölerim anında aylık akbili tutustururlar elime böle olayları bilselr:mrgreen:
:queen:::xs06::::xs06::::xs06::::xs06:: sabah sabah okudum koptumGeçen sat motoru araba al dedi annem..
Anne mercedes alamadım ama kapısın aldım dedim
Gerçek mi söylüyosun, aldın mı, ohh kızım nası sevindim dedi :mrgreen:
:queen:::xs06::::xs06::::xs06::::xs06:: sabah sabah okudum koptum
valla pes benimkine bodoslama dedigin an tansiyon tavan yapıyo daha gecen motoru cikleyle calıstırınca cok ses cıkardı annem bu cok sesli kesin sen hızlı gidiyosun dedi benim bittigim an o andır işte:mrgreen:Parayı nerden buldun diyo bi de :cherry:
Dedim beleşşş..
Beleş nası oluyo mercedesin kapısı dedi
Önce yolda bi mercedes görüyosun, adam kapıyı açıyo sende bodoslama giriyosun kapıya..
Bu cümleden sonra bile anlamadı annem yaa :mrgreen:
Geçen sat motoru araba al dedi annem..
Anne mercedes alamadım ama kapısın aldım dedim
Gerçek mi söylüyosun, aldın mı, ohh kızım nası sevindim dedi :mrgreen: