Perpa da Motoru Kaybettim 1 Saat Aradım

Katılım
1 Ağu 2005
Mesajlar
21,819
O zaman inazumaaaaaaa. Boyle bi goygoyla haykirdigima bakma MT-07ye biniyorum ama arkadasin inazumaya bindim otobus gibi masallah ben onla urfaya giderim istanbuldan, benim motorla 200 km araliksiz gidemiyorum. Oyle konforlu bisey. Abicim bi bak. Dusunur muyuz? Dit, dit?

Aga galiba yine yeni yeniden galiba ınazuma olabilir :) 180 kilo artık makinamız sağlam ve ona bağlan şekli :)cbf öyle bi üzerime sindiki kendimi en dipte hissediyom fakirlik işledi ruhuma :)
 
Katılım
1 Eki 2007
Mesajlar
262
perpa da ticaret odasına giderken yukardan gelip otoparka dönüldüğü yerde( ön tarafı e-5 e bakan) motosiklet parkı var oraya bırakıyorum ben diyer motorların yanına.
 
Katılım
26 May 2014
Mesajlar
130
Konu perpa ise araba veya motoru bıraktıgınız yerin fotografını cekin :D cunku ilk 45 dk ucretsiz olmasına rağmen bazen bulmak zaten yarım saat alıyor
 
Katılım
19 Tem 2013
Mesajlar
2,014
cbf elden gidecek olması.. inazuma, kawasaki alma umudunuda beraberinde götürecekti..

Cbf ni hor görmez daha nazik ve daha özenli davranırsın artıkın... :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst