Performance Egsoz

c@n

0505 589 12 65 tlf aç adı akif arkadaşın tamamı krom eksozlar varmış abi elinizde deyin (çoğunlukla motorlar için) c@n motorsikletine takmış deyin size yardımcı olur aksesuarcı 1 arkadaşım

DAYI;
bunlar otomobil için

arkadaslar performans egzos dıyorsanız akrapoviç veya yoshimura dan baskasına bakmayın. tabı bunlar pahalı sistemler. o yuzden cbr gıbı bır motora gereksiz.

+ scooter a performans egzos takmak baş agrısından baska bırseye sebep olmaz. ses aynı ve rutin çıkacagından can sıkacaktır. gereksız oldugu kanısındayım. ıyı gunler..

AAA abi Cbr'a herşey mübarek. Ben alsam kesin yoshimura takardım. Ama orjinalciyim ben. Değiştirmeyi düşünmüyorum :mrgreen:
Scooter konusuna gelince , bence de boşuna para harcama olur bu. Görüntü değişir sadece.

arkadsm bırak adam en azından eqosunu tatmın etsın..tak ya walla ben de taktrıcam...mis qbi..en azından bisiklete binmedqnını anlarsn..qercı ben qölbası yolunda 2kişiyle 145e vurunca 125ccnn bıle bana fazla olqnu hıssettm..:pr:

arkadaşlar ben o dertten kurtuldum darısı size cbr 125r si olan biarkadaşın arrow marka orjinal egzozu vardı internette satıyordu bende aldım. gayet güzel sesi memnunum. arrow cbr125r için üretmiş kutusunda öyle yazıyor. hadi size kolay gelsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar