yaa çatla işte...benim iftarıma 12 kişi gelir ama biri taaa fransadan gelir....

l:
bide alamanyadan tutup getirecektik ama 1 gün ile kaçırdık iyimi..destan olacaktı neredeyse..:joker:
bu arada İlkay abi bana sarılan abi..
haa sahi beni tanıyorsun değilmi???:queen::queen::flower::flower:
çok pis taş atarım gördüğün gibi...
çayımıza kaaavemize sende gel kanka...istersen sahur yaparız..kapımız açık...:rendeer:
ulem şaka bi yana harbiden şu net aleminde tanımak istediğim kıvrak pratik , hazır cevap ve zeka ve düşünce yapısıyla tanımak istediğim ağabeylerimden bir kaç insandan, biriydi ilkay abi , tövbe tövbee hayır olsun ,

adamın arkasından ölmüş gibi konuşuyorum ama şu an online değil ya bişey olmaz , nasılsa o gelince ben olmam yırtarız

bu fırsatıda kaçırdım ya kanka harbiden kötü oldu , halbuki çok isterdim şaka bi yana
iftarın 12 kişisi, 50 kişisi çok şey ifade etmiyor sultanım, dediğin gibi gönüller bir noktada atıpta, muhabbetler ne zamanki samimi ve içtense işte 5 kişilik iftar dahi çok güzel bir durum ,
bu arada bende eski ortamları özledim ve çok fazla daldım kendi halime farkındayım dünya meşgalesi işte , hatta bazı arkadaşlar tahahütlerde bulundular , yok şöyle gelcem , yok böye daraldım, yok pide yapcaz , yok tüylerini yolcaz vs.vs. onlar kendilerini iyi biliyorlar , benim kıpraşamadığımı sezdiler ya :cherry:

yani hiç sevmem reklam etmeyi ........ aman duymasın !!!

birisi önceki sayfalarda , alacalı, gs 800 üzerinde hortlayaraktan uyuyan zattır kendileri ,ama acayüp adamı olduğunu söylersem şerefsizim
sana gelince bütün ketenperelerini, kirli çoraplarını dökerim ortaya :cherry:

:queen: nasıl kefaller lezzzetlimiydi ? :cherry:
bu arada yeni konuyu açtım arkadaşlar blginiz olsun ..
http://www.motosiklet.net/forum/etk...aramursel-iftar-etkinligine-davetlisiniz.html