Pendik te iftar yapsak gelen olurmu arkadaşlar???

Forumdan acayüp nickli Eyüp ile birlikte hem görüşmek hemde sohbet etmek üzere bir iftar yapalım dedik..eğer katılmak isteyen olursa liste oluşturalım...
maksadımız biyerde oturup iftarımızı yapmak ve sonrasında biraz sohbet etmek..

bu bir restoranda olabilir,deniz kıyısında önceden hazırlanan kişi sayısına göre ısmarlanmış çorba pide v.b olabilir..tekliflerede açığız...

gelecekler kesin kayıt yapmalılarki sonra mahçup olmayalım...pazartesi olur,salı olur...çok geç kalmaması güzel olur..

kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye her arkadaş hesabını kendisi öder,tatlı sohbet olur...
ne dersiniz arkadaşlar..yapalım diyen,katılırım diyen olurmu bize???

konuyu herkes görebilsin diye arada bir güncelleyeceğim..

bakalım kimler gelecek....??

Mezük abi geliyomuş 4 kişi olarak :queen:

Şaka bi yana o taraflarda olsam kaçırmayacağım bir organizasyon

tamamdır..Ramazan ile kontenjanımız dolmuştur..
maksat mezük e yer kalmasın....:pl::queen:

şaka bi yana Ramazanın geleceğini biliyorum zaten.. (sanırım Cenk ve Sedat ta kadroda değilmi?? )hatta konuyu görmese telefon açacaktım..
şimdi biraz daha bekleyelim...belki birkaç kişi daha gelmek ister de güzel bir iftar olur..

bekliyoruz arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------

Mezük abi geliyomuş 4 kişi olarak :queen:

Şaka bi yana o taraflarda olsam kaçırmayacağım bir organizasyon

adam zaten 4 kişilik..ha bide yanında +4 ise 8 kişi saymak lazım tosunumu...:queen:

Karamursel tayfasını. Kandırmak ıcın bıraz daha orta noktadamı bulusulsa acaba .

Lahmacun alıp kafamıza gore bıryerde yayılsak yıne yeter .

Hakikaten tüm gözler İrfanda :cherry: bu senede bekler olduk kendisinden geçen yılki gibi şık bi hareket :wiinkk:

samet abi.. O gün sohbete doyamadım bende oradayım Allah'ın izniyle..
İnşallah..aklımdakiler yavaş yavaş çıkıyor ortaya...:cat:
Bir Mekan ayarlanıp bir menü fiyati belirlemek lazım.
uzunlar lahmacun olsa??
bir karışık pide ve çorba yanındaki ikramlarla ki zor yenir,kocaman ayranıda katarsak hesaba,sanırım15-16 gibi tutar..tamamen tahmindir..gidip sorarım gerekirse...

Kocaeli İl Temsilcisi
kankam çok hoş ve güzel bir durum lakin benim gelebilmem ancak teravih namazını bulur :) durumu biliyoırsunuz :) öte yandan biraz daha sabredin 1 hafta sonra geleneksele bağladığımız pide organizasyonunu hayata geçireceğim , izmitttende bir çok arkadaş hatırlatmalarda bulundular sağolsunlar , gereken mekan, zemin ve altyapı çalışmalarını tamamlayınca ulaşabildiğim arkadaşlara telden, ulaşamadıklarıma maildenj, olmadı buradan haberdar edeceğim , bunun dışında bir alahın kulu beni fırından , ezandan önce çıkartamaz :cherry:

1 hafta kadar sonra gereken hazırlık ve planlamayı yaptıktan sonra konu açarak dostlara bildireceğim , bu arada adamın hasosu acayüp beyefendiyede teşekkür ediyorum karamürsel tayfasını unutmak istemediği için :cherry:

eeee malum adamın pideyle olan bir mazisi var nasıl unutsun :cherry: :p beni affedin sizlere afiyet bal şekerler olsun muhabbetiniz daim, dostluklarınız gönülden olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

Hakikaten tüm gözler İrfanda :cherry: bu senede bekler olduk kendisinden geçen yılki gibi şık bi hareket :wiinkk:

amma sabırsızsın be kanka yavvv bi sabret hele :cherry: :cat: :rendeer:

İnşallah..aklımdakiler yavaş yavaş çıkıyor ortaya...:cat:

uzunlar lahmacun olsa??
bir karışık pide ve çorba yanındaki ikramlarla ki zor yenir,kocaman ayranıda katarsak hesaba,sanırım15-16 gibi tutar..tamamen tahmindir..gidip sorarım gerekirse...

uzunlar süper olur..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

kankam çok hoş ve güzel bir durum lakin benim gelebilmem ancak teravih namazını bulur :) durumu biliyoırsunuz :) öte yandan biraz daha sabredin 1 hafta sonra geleneksele bağladığımız pide organizasyonunu hayata geçireceğim , izmitttende bir çok arkadaş hatırlatmalarda bulundular sağolsunlar , gereken mekan, zemin ve altyapı çalışmalarını tamamlayınca ulaşabildiğim arkadaşlara telden, ulaşamadıklarıma maildenj, olmadı buradan haberdar edeceğim , bunun dışında bir alahın kulu beni fırından , ezandan önce çıkartamaz :cherry:

1 hafta kadar sonra gereken hazırlık ve planlamayı yaptıktan sonra konu açarak dostlara bildireceğim , bu arada adamın hasosu acayüp beyefendiyede teşekkür ediyorum karamürsel tayfasını unutmak istemediği için :cherry:

eeee malum adamın pideyle olan bir mazisi var nasıl unutsun :cherry: :p beni affedin sizlere afiyet bal şekerler olsun muhabbetiniz daim, dostluklarınız gönülden olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

özledim pidenii.. dört gözle bekliyorum...

güzel fikir vakit müsait olursa bende katılırım.
olmadı belediyenin tesislerinde iftar açabiliriz fiyatlarını öğrenmek lazım bende indirim kartı mevcut.
önemli olan motorcu dostların bir araya gelip sohbet etmesi
izmit tayfasını bir ara ziyaret ederiz artık :)

Kütahya dan katılım olacak yani.

Muhteşem üçlü yani vakit nakit ve sağlık bir araya gelirse neden olmasın :wiinkk:

Geçen sene dillere destan oldu bu senin iftar lakin ben katılamadım bu senede mahrum kalmıyak deye acele ediyom gankam :mrgreen: sen bendeki sabrı birde iftara 5 dakka kala gör :p tasavvur bile edemen derece yani :queen:

eee noluyo şimcik

1 hafta kadar sonra gereken hazırlık ve planlamayı yaptıktan sonra konu açarak dostlara bildireceğim , bu arada adamın hasosu acayüp beyefendiyede teşekkür ediyorum karamürsel tayfasını unutmak istemediği için

Senin beyefendi diyen ağzunu yirim. :rendeer:

irfan usta organizasyonu hafta sonu yaparsın dimi malüm iş çıkış saatlerimiz ezana anca evde oluyoruz
ama hafta sonu olursa hem rahat rahat sohbet muhabbet olur hemde herkes katılır daha kalabalık oluruz...

yarın uzunlardan fiyat alayım ben...
ayrıca Tamer belediyenin tesisleri dediğin gözdağı ise sanırım rezervasyon yaptırmamız gerekiyor ve çokda ucuz değil bildiğim kadarıyla...
başka fikirlerede açığız arkadaşlar..
ama nacizane fikrim mezit ve panda olmadıkça :pl: uzunlar lahmacunda çorba pide ve ayranla doymadım diyen olacağını hiiiç sanmıyorum..

peki gün içinde fikirleri alalım bakalım..pazartesimi salımı??
liste hazırlayalım..

1: Samet Ağır (+1 oğlum)
2:Acayüp (Eyüp)
3:Ramazan +4 (tekteker ramço)
4:dreamkiller (Kürşat)
5:Arjantinli69 (Tamer Tekin)

şimdilik 8-9 kişiyiz sanırım..tahminimce 15 kişiyi bulursak iş tamamdır..bulmasakta bu kadroda yeter bence....

evet dostler pazartesimi salımı??? kararlar,teklifler,öneriler....?????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar