Pendik te iftar yapsak gelen olurmu arkadaşlar???

Abiler ben de çok ister gelmek.
1: Samet Ağır (+1 oğlum)
2:Acayüp (Eyüp)
3:Ramazan +4 (tekteker ramço)
4:dreamkiller (Kürşat)
5:Arjantinli69 (Tamer Tekin)
6: mete_han (Mete Han)
7:madlive (Murat)

1: Samet Ağır (+1 oğlum)yer tarifi için (0 535 302 44 24 ben:cherry:)
2:Acayüp (Eyüp)
3:Ramazan +4 (tekteker ramço)
4:dreamkiller (Kürşat)
5:Arjantinli69 (Tamer Tekin)
6: mete_han (Mete Han)
7:madlive (Murat)[/QUOTE]
8:coq (İlkay güngen)

arkadaşlar bugün beykozdaydım..1 saat önce döndüm..o yüzden fiyat-menü araştırması yapamadım.inşallah yarın yapıp yazacağım buraya...

sanırım kimsenin itirazı yok o yüzden..

16 temmuz salı akşamı pendik uzunlar lahmacun tesislerinde olacak iftarımız..isteyenler tanıdıkları arkadaşlarına haber verebilirler..

sadec Rahmetli Emrah için değil,Murat için ve şimdi adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarımızın hepsi için kuran okuyup orada bağışlamayı düşünüyorum..yemek masasında okumak sıkıntı olabilir düşüncesi ile gelmeden biraz önce evde sadece yasin olmamak kaydıyla dilim döndüğünce okuyup duamızı hepberaber yapar,amin deriz inşallah...

Madem beykozdaydın bı haber edeydın beykoz benım burnumun dıbı yaw.

çoluk çocuk, annem filan araba doluydu yahu..birkaç yeri ziyaret ettik.(üsküdar,beykoz v.b.) .başarabildiğimiz kadarıyla..

yanlız olsam olurdu da...
oda olur inşallah...

Geçen Yıl İRFAB ABİ'nin iftar davetine katılmıştım,
çok keyfliydi,
Bu yıl işlerimin çok yoğun oluşu ve malum artık EVLİ BARKLI (aslında yeni evli oluşum daha baskın) beni biraz daha bağlıyor,
malum iftarlara akrabağlar vs :)
malesef ben katılamıyorum :(
Size şimdiden hayırlı iftarlar...

İnşallah Farklı organizasyonlarda birlikte olmak dileği ile...

bi an ahada geliyor dedim ama...:cat:

olsun gönüller bir ya..sıkıntı yok...:rendeer:

Beyler Alamanyadan çılgın taksi şoförü Remzi39 :) abimiz bir kaç haftalığına İstanbuldadır ben kendisini arayayım...kendimizi ona göre ayarlayalım..özel konuğumuz olsun...ne dersiniz...mekan yeri beykoz olursa güzel olur...banada uyar..pendik uzak lan ebesinin damı oralar :)

heee yer ve zaman belli olmuş demek mobilden eksik okudum...taam 16 temmuz bana uyar...yetişirim 7 de nöbet bitiyor...iRemzi abimizde gelirse harika olur...gerekirse ben onu alırım evi beylikdüzünde ama...belkide memleketi kırklarelindedir bakıcaz artık...ama motorsuz babasının memleketteki aracıyla takılıyodu tek bildiğim o...

Mezük abi geliyomuş 4 kişi olarak :queen:

Şaka bi yana o taraflarda olsam kaçırmayacağım bir organizasyon

Mezit varsa ben yokum :) ;-):D

Karamursel tayfasını. Kandırmak ıcın bıraz daha orta noktadamı bulusulsa acaba .

Lahmacun alıp kafamıza gore bıryerde yayılsak yıne yeter .

sizin için 10 adetten fazla yemicem..değerli dostlarla bi arada olmak gibisi yok.:mrgreen:nasipse orda olucaz inşallah..bi pürüz var onu halledersem ordayız inşallah ..birde buluşulacak yerin krokisini yayınlarsanız eyi olur..fiatı felan...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

[E]

Forumdan acayüp nickli Eyüp ile birlikte hem görüşmek hemde sohbet etmek üzere bir iftar yapalım dedik..eğer katılmak isteyen olursa liste oluşturalım...
maksadımız biyerde oturup iftarımızı yapmak ve sonrasında biraz sohbet etmek..

bu bir restoranda olabilir,deniz kıyısında önceden hazırlanan kişi sayısına göre ısmarlanmış çorba pide v.b olabilir..tekliflerede açığız...

gelecekler kesin kayıt yapmalılarki sonra mahçup olmayalım...pazartesi olur,salı olur...çok geç kalmaması güzel olur..

kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye her arkadaş hesabını kendisi öder,tatlı sohbet olur...
ne dersiniz arkadaşlar..yapalım diyen,katılırım diyen olurmu bize???

bi an ahada geliyor dedim ama...:cat:

olsun gönüller bir ya..sıkıntı yok...:rendeer:
hadi bakalım hayırlısı

salı gece nöbet olmayaydı süper olurmuş yaw,çokta yakındı ,saglık olsun..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yer tarifi yaparsaniz iyi olur.
Pendik sahilden baska bir yeri bilmiyorum.
Kaybolursam aglarim ona göre.

kaybolanları ben toplucam yoldan:pl:..telefonum yazılı idi yine yazayım...0 535 302 44 24

sahilden mc donaldsın karşısından yukarı doğru çıkılıyor..sağlı sollu isparkın otoparkı zaten..
pendikte uzunlar lahmacun diye sorsanız bilmeyen çıkmaz...dürümcü değil yanlız,lahmacun bölümü...kapatılan derenin üstü,civil bebe varmış v.b sorularla bulunmaz bi yer değil ama her halukarda ben yinede telefonumu açık tutacağım..

menü gibi sordum.çorba+karışık pide+büyük ayran+su 18 tl dediler..ama yanında verilen acılı ezmeler,tırnaklı pideler salatalarla neredeyse bitirmek zor olabilir..hatta tesisin sahibiyle konuşup fiyat ayarlama yoluna gideceğiz olursa...

şimdilik bu kadar..güncel listeyi göremedik hala???:silent:

en altta lahmacun şubemiz diye harita var...
http://www.uzunlarkebap.com.tr/contact.asp

Anahtar kelimeler.
Salı
Pendik
Uzunlar

doğrumdur
Bu kadarı bana yeter :)

Kusura bakmayım abilerim ama ilk sayfadaki chopper motoları beğendim markasını nedir acaba ?
Herkese Hayırlı Ramazanlar...

Remzi abi pazartesi 18 de Alamanyaya geri dönüş yapacağı için gelemiyor selamları var size...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
şimdiden söz vermek istemiyorum iş durumuna göre değişebilir gelmeye çalışacağım.

Anahtar kelimeler.
Salı
Pendik
Uzunlar

doğrumdur
Bu kadarı bana yeter :)

lahmacun bölümü ve iftar saatini atlamayalım lütfen...:pl::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

Remzi abi pazartesi 18 de Alamanyaya geri dönüş yapacağı için gelemiyor selamları var size...

aleyküm selam..kalabilseydi güzel olurdu ama nasip..bizden de Remzi abiye selamlar olsun..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Remzi geçen hafta yanimdaydi.
Bol bol dedikodunuzu yaptik.
Onun gelmesine gerek yok yani, ben onun yerine de dedikodu yaparim.:p

evet selamicim hafta sonu olacak büyük ihtimal :)

2011 yılından hatıralar :)

[url]http://img191.imageshack.us/img191/5157/oqeu.jpg[/URL]

[url]http://img19.imageshack.us/img19/9016/8w34.jpg[/URL]

[url]http://img836.imageshack.us/img836/74/0rfg.jpg[/URL]

2012 yılı hatıraları , rahmetli kardeşimiz v max emrahı rahmetle anıyorum.
hey gidi gençlik yılları :D İrfanım eski motorumu da gördüm. ah ahh çektim. :) Pide organizasyonu kesinleştiğinde bana cepten mesaj , çağrı veya dumanla haber verir misin? malum bu sıralar foruma pek uğrayamaz oldum. :)

İnşallah..aklımdakiler yavaş yavaş çıkıyor ortaya...:cat:

uzunlar lahmacun olsa??
bir karışık pide ve çorba yanındaki ikramlarla ki zor yenir,kocaman ayranıda katarsak hesaba,sanırım15-16 gibi tutar..tamamen tahmindir..gidip sorarım gerekirse...

Abi uzunlar pideyi bilemedim ama Kebap candır canandır :)

Remzi geçen hafta yanimdaydi.
Bol bol dedikodunuzu yaptik.
Onun gelmesine gerek yok yani, ben onun yerine de dedikodu yaparim.:p
tamam abi mesele yok diyorsun yani....

Abi uzunlar pideyi bilemedim ama Kebap candır canandır :)

isteyen istediğini yiyebilir tabi..ama biz birlik olsun diye çorba karışık pide ve ayran demiştik..
dileyen dilediğini isteyebilir yiyebilir..kimse kimseye karışmaz bizde....:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar