PCX125 17.000 km – Bakım Öncesi Tavsiye ve Parça Önerisi

Motosikleti
PCX125
Selamlar arkadaşlar,

2022 model bir PCX125 aldım, motoru 15 binde aldım şu an 17 binde. İlk defa PCX kullanıyorum, biraz acemiyim kusura bakmayın. Motorun rölantisinde çok hafif bir titreşim var, aldığım günden beri böyleydi ama sanki biraz artmış gibi geldi bana. Kalkışlarda da çok hafif bir sarsıntı oluyor ama rahatsız edecek seviyede değil, belki normaldir bilemiyorum.

Yakında bakım yaptıracağım. Yağını ve soğutma sıvısını değiştireceğim, varyatör temizliği yaptıracağım, gerekiyorsa kayış ve rulleri değiştiririm. Hava filtresine de baktırmayı düşünüyorum. Ustam genelde muadil parça takıyor ama ben mümkün olduğunca orijinal parça kullanmak istiyorum.

Bu parçaları internetten güvenilir şekilde nereden alabilirim? Özellikle kayış, ruller, hava filtresi, balata gibi parçaları orijinal almak istiyorum. Türkiye’den ya da yurtdışından fark etmez, güvenilir satıcı önerirseniz çok sevinirim.

Hem bakım zamanı geldi hem de bu titreşim konusu kafamda soru işareti oldu, parçaları hazır edip bakımda hepsini halletmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar