Pc'me bisiler oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen geç dalganı metehan abi , bi daha eftoş meftoş olmucak hayatında , nokta koyuyorum bu sanal dünyaya , lanet olsun diyorum ....:pale:

evet evet bu bahsettiğiniz sahneyi hatırlıyorum , yani iki parçaya bölünmüş benim pc , bi taraf tamamen doluydu , diğer tarafın 248 mb mıdır gb mıdır o kadar bi kısmı doluydu , bunlardan hangisine yükleme yapmak istiyorsunuz dedi , bende boş olanı tıklayıp devam dedim ... verilerinizi silinecek kabul ediyomusunuz falan demedi , bütün yazıları tek tek okudum , az buçuk ingilizcem var , sadece şey yazıyodu , burdaki eksik dosyalar tamamlanacak gibisinden bisiler yazıyordu . pöffffffffff, babamı aradım simdi izmiri , böyle böyle oldu dedim , geçmiş olsun çok üzüldüm dedi :pale: dalga geçiyor ...

siz netten silinen dosyaları geri getiren programları bi arayın o zaman belki işinize yarar fotoğrafları mp3 leri geri getirdiklerini görmüştüm bi kaç kere şansınızı bi deneyin

tamamda sonucta nete girebiliyorsan sorun yok derim...inanırmısın...benimde pcde kızımın 6 yıllık hayatı kare kare bilgisayaroımda..msn bozuldu sürüm evzulaında...umursamıyorum pcyi bozacam diye dokunmuyorum...msnlemi doğdum diye kendimi avutup soruna çözüm bulmaktan kaçıyorum...

bu arada nelerin kayboldu bakem...çok özel karelermi..:p

bence al kasanı net kafeye götür onlar halleder...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa ne kadar ders notum , slaytlarım falan varsa gitti bi defa , sonra müzik arşivim vardı , aklına hayaline gelmicek parçalar vardı binlerceeee , lisede çektiğim fotolarımdan bu güne kadar çektiklerim hepsi vardı ... aynı senin dediğin gibi ya oturup fotolara baka baka nasıl büyüdüğümü görebilirsin , o kadar yani :pale: ve hepsi yalan oldu , sadece 1 saat içinde :pale:

Geri yükleme cdsi format atar recovery programları ile kurtarabilirsin geri bilgilerini..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------

Kullanabilirsen sana recovery programı atayım kişisel mesajdan resimlerin kurtulur kesin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
melis sana bişey diyeyimmi at o bilgisayarı çöpe kurtul ondan..:mrgreen:

Recovery Programlarıyla Bilgilerin Bi Kısmını Geri Alabılırsın Nette Biraz Araştırma Yapıp Bilgi Veririm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 ----------

Şu Programı Bır Dene Bakalım ;
Link

yaa ne kadar ders notum , slaytlarım falan varsa gitti bi defa , sonra müzik arşivim vardı , aklına hayaline gelmicek parçalar vardı binlerceeee , lisede çektiğim fotolarımdan bu güne kadar çektiklerim hepsi vardı ... aynı senin dediğin gibi ya oturup fotolara baka baka nasıl büyüdüğümü görebilirsin , o kadar yani :pale: ve hepsi yalan oldu , sadece 1 saat içinde :pale:

üzüldüm şimdi...usta kullanıcılar bu bilgileri başka bir yerlerde mutlaka yedekliyor...

O bilgisayarda eminim medya kaydedici var en azından insan bellek alır..Ve düzenli yedeğini alır kendi düşen ağlamaz..
bandit.gif

Akılsız başın cezasını gel bize bazı bazı dam üstünde saksağan ayşe memeti çok seviyor..
bandit.gif

belki kurtarabilirsin eftelya..
Bende bir program vardi..
Silinen dosyalari geri düzenliyordu...
Ama arastirmam gerek
Umarim silmemisimdir...
Eger silmissemde nette bulurum bundan eminim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------

Nette birsürü program var bunun icin..
Yanlislikla silinmis dosyalari yeniden geri getirebilmek icin..
Ben birkacini buldum bile...
Eger cözüm bulamassan sana yardimci olabilirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim pc de 1 ay içinde 3 defa çöktü...
ve 12 saat içinde 2 defa pc çökerten birisi olarak retorlar kitabına bile geçebilirm...
hiç geri yüklemeyle ugrasmam..zaten kacak kullanıyoz..:p atarım formatımı...
ama is yerindeki server da ne var ne yok yedeklerim hep bulunur...
zaten basimizi ne gelirse hep bu erteleme yüzünden geliyor...bugunun isini yarına bırakmada güzel bi söz yani...

MkD

daha önce benimde hard diskim yandı
:mrgreen: ne üzülmüşdüm ama..
pcde eskiydi ozaman attım yenisini aldım
şimdiyse hiç uğraşmıyorum sorun çıkarsa diye :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tşkler arkadaslar , ben en iyisi öyle bi program indireyim , eve girdim moralim direk sıfır oldu yaa , pcden de hiç anlamam ki insallah programı kullanabilirim :( yedeklemeyi hep düşünüyordum ama üşenip sonra yaparım diyodum , iyi ders oldu bana , yaşama sevincim kayboldu :( şu genç yaşta başıma gelene bakk :(
şuna bak smile bile koyamıyorum yeni windowsla yaaff , ağlayım en iyisi ...

10 yıldır pc kullanırım öğrendiğim bişey varsa kesinlikle windows u güncellememek ne zaman windowsu güncelleyen birini görsem ya pc si bozuluyor ya oyunlarda ya programlar bi problem çıkıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
sürekli pcnin sağ alt köşesinde bi pencere açılıyordu , yeni güncelleştirmeler var şimdi mi yapalım ? 1 saat sonra tekrar mı hatırlatalım ? 4 saat sonra tekrar mı hatırlatalım ? diye seçenekler vardı , ben hep erteliyordum ... dün akşam yine çıktı aynı şey , bende güncellesin de kurtulayım bari dedim . elim kırılsaydı da tıklamasaydım :(

o iletileri almamak için otomatik güncellemeleri kapatmanız gerekiyor zaten kotalı kullanıcılar içinde ayrı bir dert en son gördüğümde 750 mb güncelleme vardı gereksiz ne işe yaradığı bile belli olmayan güncellemeler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar