evet evet bu bahsettiğiniz sahneyi hatırlıyorum , yani iki parçaya bölünmüş benim pc , bi taraf tamamen doluydu , diğer tarafın 248 mb mıdır gb mıdır o kadar bi kısmı doluydu , bunlardan hangisine yükleme yapmak istiyorsunuz dedi , bende boş olanı tıklayıp devam dedim ... verilerinizi silinecek kabul ediyomusunuz falan demedi , bütün yazıları tek tek okudum , az buçuk ingilizcem var , sadece şey yazıyodu , burdaki eksik dosyalar tamamlanacak gibisinden bisiler yazıyordu . pöffffffffff, babamı aradım simdi izmiri , böyle böyle oldu dedim , geçmiş olsun çok üzüldüm dediale: dalga geçiyor ...
doğru söze ne hacetBu arada bu gün annesinin kulaklarını çınlattığın crosscunun gazabına geldin bence ...:bounce:
yaa ne kadar ders notum , slaytlarım falan varsa gitti bi defa , sonra müzik arşivim vardı , aklına hayaline gelmicek parçalar vardı binlerceeee , lisede çektiğim fotolarımdan bu güne kadar çektiklerim hepsi vardı ... aynı senin dediğin gibi ya oturup fotolara baka baka nasıl büyüdüğümü görebilirsin , o kadar yaniale: ve hepsi yalan oldu , sadece 1 saat içinde
ale:
O bilgisayarda eminim medya kaydedici var en azından insan bellek alır..Ve düzenli yedeğini alır kendi düşen ağlamaz..![]()
Akılsız başın cezasını gel bize bazı bazı dam üstünde saksağan ayşe memeti çok seviyor..![]()