pazar günü tekirdağa denize gidiyoruz.24.06.2007

Bu pazar ben ve kuzenim tekirdaga denize gidiyoruz,
siteye duyuruyım dedim belki gelen olur diye,kim bilir belki iki kişi gideriz,belkide 25 kişi. :p
araba ile gitmeyi düşünüyorduk ailece kuzenlerle felen ama motor daha zevkli olacagı için arabayı red dettim.

şimdi size soruyorum pazar günü tekirdağa denize gelen varmı?:queen:
not; sabah erkenden çıkılacak akşam istanbul trafigine kalınmayacak.
(8 veya 9 gibi) fikri olan varsa buyursun.

Yok mu gelen .................? :silent:

Son düzenleme:
Gezi yazını yeni gördüm.Demek doğum günüme özel bir gezi düzenledin Cihan :p Teşekkür ederim :p :cherry: Söz veremem ama bir aksilik olmazsa, ben gelebilirim.Yarın sana tam bir bilgi veririm :cat:

::wish::::haapppy:
Gezi yazını yeni gördüm.Demek doğum günüme özel bir gezi düzenledin Cihan :p Teşekkür ederim :p :cherry: Söz veremem ama bir aksilik olmazsa, ben gelebilirim.Yarın sana tam bir bilgi veririm :cat:

doğum günün kutlu olsun arkadaşım ::haapppy:::wish::
bu arada bende düğüne gitmek zorundayım.size iyi eğlenceler arkadaşlar.bol bol foto istiyoruz :wiinkk:

Dogum günün kutlu olsun,işini ayarlada da güzelce bi deniz sefası yapalım,motoruda denizde ıslatırız:p anlaştık.:cat:

::wish::::haapppy: doğum günün kutlu olsun arkadaşım ::haapppy:::wish::

Çok teşekkür ederim :rendeer:

CİHAN;717153' Alıntı:
Dogum günün kutlu olsun,işini ayarlada da güzelce bi deniz sefası yapalım,motoruda denizde ıslatırız:p anlaştık.:cat:

Cihanım sağol :rendeer:

Pazar günü kooperatif'in toplantısı için Çerkezköye gidilecekmiş.Anlayacağın akşama kadar, pek bir yere ayrılamam.Yinede bir gelişme olursa ben sana ulaşırım. Şimdilik hoşçakal...

Son düzenleme:
bende corludayım bakıyım kısmetse katılrım =) burda havuz var arkdslar oraya gitsek? =D

Özer024;717305' Alıntı:
Bakarsın, Cihan'la geliriz :p :)
sabahtan çıksak akşam manavgatta oluruz,akşam denize girer,sabah çıkar akşam evde oluruz. dimi özer:cat: iki günde 1800 km yol ne dersin özer.

sabahtan çıksak akşam manavgatta oluruz,akşam denize girer,sabah çıkar akşam evde oluruz. dimi özer:cat: iki günde 1800 km yol ne dersin özer.

Çok hayalperest gördüm seni canımmmmmmm :mrgreen:
İnsan denize girdimi nasıl yorulur bilir misin? :wiinkk: Dinlenmeden gelip, yüzüp tekrar dinlenmeden yola çıkmak haaa :cyclopsan Hiiimennnn misin sennn :p :queen: :queen:

bak beni kızdırma gelirim hee, 13 saatte 936 km yol yaptım ben,özeride peşime takar gelirim,sonra seni de alır istanbulun yolunu tutarız, bu arada topikte kaynadı hee sıcaktan galiba:p

CİHAN;717331' Alıntı:
bak beni kızdırma gelirim hee, 13 saatte 936 km yol yaptım ben,özeride peşime takar gelirim,sonra seni de alır istanbulun yolunu tutarız, bu arada topikte kaynadı hee sıcaktan galiba:p

Benimde sevenlerim var ama gittiğim yerden 24 saat içinde dönmek zorunda değilim :) Çünkü gittiğim her yere onu da götürürüm :wiinkk: Topic gerçekten kaynadı... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar