Pazar Günü Kask Alabileceğim Mağaza Tavsiyesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırklareli bölgesinden pazar günü İstanbula geliyorum AGV,Nolan,LS2 kask ürünlerini bulabileceğim pazar günü açık bir mağaza arıyorum.Avrupa bölgesinde olursa çok iyi olur olmazsa asya bölgesinede gidebilirim.Tavsiyesi olan var mı ?

1. kadıköy hasanpaşa
2. sirkeci
3. beşiktaş barbaros
4. okmeydanı feyzioğlu
5. şirinevler

sen trakyadan geliyormuşsun, listeye tersten başlarsın. hee bir de kaskların üretim tarihlerine bak.

1. kadıköy hasanpaşa
2. sirkeci
3. beşiktaş barbaros
4. okmeydanı feyzioğlu
5. şirinevler

sen trakyadan geliyormuşsun, listeye tersten başlarsın. hee bir de kaskların üretim tarihlerine bak.

Abi yakın zamanda bir ekipman konusu da ben açacağım sormak istedim. Lu kaskların üretim tarihi nerelerinde yazıyo? Bir de gün ay yıl şeklinde mi? Kimisi straforda yazıyo demiş kimisi kemerinde yazar demiş tam neresinde yazar bu meret?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. kadıköy hasanpaşa
2. sirkeci
3. beşiktaş barbaros
4. okmeydanı feyzioğlu
5. şirinevler

Peki pazar günü açık dükkan bulabilirmiyim ? feyzi oglu ve hasanpasada cogu dükkan kapalı

Hasanpasa Motosuperstore acıktır. Nolan Shoei Shubert var ama AGV den ve LS2 den emin değilim.

Motosikletaksesuarlari.com,bostancı köprüsüne çok yakın,pazar açık. Web sitelerini bir kontrol etmeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar