- Motosikleti
- Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
- Konu Yazar
Sürüşe uygun güzel bir pazarı değerlendirip , tost yemek ve motorun rodajı için Susurluk'a sürdüm
Pendik Feribot saati uymadığı için Osmangazi köprüsünü tercih ettim.
Yol çok güzeldi, biraz uzasın istedim. Bursa otoyol' undan sonra Gölyazı' ya girdim.
Turistik, sakin ve fotojenik bi göl kasabası. Topluca gelinip , güzel vakit geçirilebilir..
İçeriye motorların girişini hafta sonları yasaklamıslar, 10 dk yürüdüm.
1 saat kadar oyalanıp Susurluk'a sürdüm.
2 kez jandarma çevirmesine girdim.
Başarılı tost operasyonundan sonra dönüşe geçtim. ( Resim çekemedim, temsili bi resim koydum )
Vakit daha erkendi, yolu biraz daha uzatıp Bursa icine girmeye karar verdim. Ulu Camii ve Tophane çevresini dolaştım.
Dönüşü Bursa eski yol üzerinden Yalova - Pendik botu ile yaptım.
Bol sürüş,bol yürüme ve keyifli bir hafta sonu gecirdim , bi sonraki gezim ( Günübirlik Ayvalık operasyonu ) içinde alıstırma turu oldu
Toplam Km : 452
Yakıt : 19.43 Litre ( 100 km de 4.3 Litre )
Kymco Ak550 ( Premium )
Sevgiler

Pendik Feribot saati uymadığı için Osmangazi köprüsünü tercih ettim.
Yol çok güzeldi, biraz uzasın istedim. Bursa otoyol' undan sonra Gölyazı' ya girdim.
Turistik, sakin ve fotojenik bi göl kasabası. Topluca gelinip , güzel vakit geçirilebilir..
İçeriye motorların girişini hafta sonları yasaklamıslar, 10 dk yürüdüm.
1 saat kadar oyalanıp Susurluk'a sürdüm.
2 kez jandarma çevirmesine girdim.
Başarılı tost operasyonundan sonra dönüşe geçtim. ( Resim çekemedim, temsili bi resim koydum )
Vakit daha erkendi, yolu biraz daha uzatıp Bursa icine girmeye karar verdim. Ulu Camii ve Tophane çevresini dolaştım.
Dönüşü Bursa eski yol üzerinden Yalova - Pendik botu ile yaptım.
Bol sürüş,bol yürüme ve keyifli bir hafta sonu gecirdim , bi sonraki gezim ( Günübirlik Ayvalık operasyonu ) içinde alıstırma turu oldu
Toplam Km : 452
Yakıt : 19.43 Litre ( 100 km de 4.3 Litre )
Kymco Ak550 ( Premium )
Sevgiler