1.Nisan.2023 Kapıdağ turu yapacağım diye komple Marmara Denizi'ni dolaşmam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar bugün Marmara bölgesinde havanın komple güzel olmasından istifade ederek 2 senedir gidemediğim Kapıdağ yarımadasını benim ihtiyar motorla tekrardan gezeyim istedim. Henüz gitmemiş olanlar için söyleyeyim, Kapıdağ yarımadası Balıkesir’e bağlı Erdek tarafında yaklaşık 100 km boyunca içinde full firkete virajlar barındıran doğa harikası bir yer. Zaten haritadan da tahmin edeceğiniz üzere bir yerden sonra viraj dönmekten insanın zihni bulanıyor. Ancak 200 kg motoru uçurumdan aşağı atacak kadar şiddetli bir rüzgar vardı, her ne kadar kulak tıkacı kullansam da rüzgar sesini tam anlamıyla kesemedi ve birkaç virajda rüzgarın şiddetinden dolayı az kalsın fukara sümüğü gibi yapışıyordum yere. Buraları gezecek olanlar rüzgar kısmını muhakkak dikkate alsın.

Neyse sabah 7’de başlayan yolculuğum akşam 7’de evime sağ salim dönerek noktalandı, 750 km.yi aynı gün içinde aşmışım. Büyükçekmece – Eskihisar – Tavşanlı – Karacabey – Kapıdağ yarımadası – Biga – Çanakkale – Tekirdağ – Büyükçekmece güzergahında yaklaşık 6 şehirden ve de Marmara denizinin komple etrafından geçmişim. Karanlığa kalmamak adına yolu kısaltarak Çanakkale köprüsü ve otobanını kullandım. Toto ağrısından kaynaklı 2-3 gün motora elimi sürmem artık.

Motosikleti
Dominar D250
Vauv Büyüksün abi,
Yalnız fena toto ağrısı oluşmuştur.
Kapıdağ çevresini pek severim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Maaşallah maaşallah. :thumleft:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hey maşallah!

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel rota, iddaalı km.
Şahane bir tur olmuş.
Tebrikler Kaan'cım. :cat:

Tommygun için kısa, dünya için uzun bir rota daha. Maşallah abi, beline sağlık.

Dönüş yolunda marmara adasından tekirdağa gemi olmalı. Daha az yorardı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla kislanmaya basladim bu durumu ..ben de artik gezecem ya, olmuyor boyle.
Haftaya 775 km lik bir rota yapayim.rekor bende olsun.

reo

Artık başlıktan anlıyorum senin açtığın konuları :)
Tebrikler. Daha nice turlara inşallah.

Kaan tek kelime TEBRİKLER ( çarpı on bin yüz milyon ). Benim gençliğimde buna benzer bir gazoz reklamı vardı. Bir de baloncuk diye bir şey geçiyordu.
Lakin hani Ahmet ağabeyin pek de haksız değil yani . Gel ben ikinizin arasını bulup Seni DELİLİKTEN , ÇILGINLIĞA terfi ettireyim.
İnşaAllah bir gün seninle birlikte sürebilmek dileğiyle.

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
Kaan abi gel buyur hataya misafirim ol seninle günübirlik bir hatay turu yapalım buralara kadar sürmeye üşenmez isen şu forumda yüzyüze tanışıp beraber sürmeyi dilediğim 2 3 insandan birisin vallahi yada ben istanbula gelirsem seninle mutlaka görüşmek isterim gezi konusunda idollerimden birisin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kaan abi gel buyur hataya misafirim ol seninle günübirlik bir hatay turu yapalım buralara kadar sürmeye üşenmez isen şu forumda yüzyüze tanışıp beraber sürmeyi dilediğim 2 3 insandan birisin vallahi yada ben istanbula gelirsem seninle mutlaka görüşmek isterim gezi konusunda idollerimden birisin

İstanbul'a ne zaman gelirsen bilgim olsun, başımın üstünde yerin var.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Valla bakıp bakıp kıskanıyorum
Bu gezme tozma isi için ikinci motoru alma fikri iyice ağır basmaya başladı bana

Süper gezi olmuş bende çanakkaleden sahilden Marmaris’e kadar inmeyi çok istiyorum :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar