- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
- Konu Yazar
Değerli arkadaşlar bugün Marmara bölgesinde havanın komple güzel olmasından istifade ederek 2 senedir gidemediğim Kapıdağ yarımadasını benim ihtiyar motorla tekrardan gezeyim istedim. Henüz gitmemiş olanlar için söyleyeyim, Kapıdağ yarımadası Balıkesir’e bağlı Erdek tarafında yaklaşık 100 km boyunca içinde full firkete virajlar barındıran doğa harikası bir yer. Zaten haritadan da tahmin edeceğiniz üzere bir yerden sonra viraj dönmekten insanın zihni bulanıyor. Ancak 200 kg motoru uçurumdan aşağı atacak kadar şiddetli bir rüzgar vardı, her ne kadar kulak tıkacı kullansam da rüzgar sesini tam anlamıyla kesemedi ve birkaç virajda rüzgarın şiddetinden dolayı az kalsın fukara sümüğü gibi yapışıyordum yere. Buraları gezecek olanlar rüzgar kısmını muhakkak dikkate alsın.
Neyse sabah 7’de başlayan yolculuğum akşam 7’de evime sağ salim dönerek noktalandı, 750 km.yi aynı gün içinde aşmışım. Büyükçekmece – Eskihisar – Tavşanlı – Karacabey – Kapıdağ yarımadası – Biga – Çanakkale – Tekirdağ – Büyükçekmece güzergahında yaklaşık 6 şehirden ve de Marmara denizinin komple etrafından geçmişim. Karanlığa kalmamak adına yolu kısaltarak Çanakkale köprüsü ve otobanını kullandım. Toto ağrısından kaynaklı 2-3 gün motora elimi sürmem artık.

Neyse sabah 7’de başlayan yolculuğum akşam 7’de evime sağ salim dönerek noktalandı, 750 km.yi aynı gün içinde aşmışım. Büyükçekmece – Eskihisar – Tavşanlı – Karacabey – Kapıdağ yarımadası – Biga – Çanakkale – Tekirdağ – Büyükçekmece güzergahında yaklaşık 6 şehirden ve de Marmara denizinin komple etrafından geçmişim. Karanlığa kalmamak adına yolu kısaltarak Çanakkale köprüsü ve otobanını kullandım. Toto ağrısından kaynaklı 2-3 gün motora elimi sürmem artık.