--------------
Son düzenleme:
Ufak bir yanlış anlaşılma var, ya da ben anladığımı yazayım,
Paypal diyor ki, bize izin vermediler ve artık paypal hesabınızdan kendi banka hesabınıza para aktaramayacaksınız. Bunun sebebi de şu tahminimce, şimdi internette illegal olarak bir çok şey satan insanlar ödemeleri paypal ile toplayıp kendi hesaplarına aktarıyorlar, ve devlet bundan vergi alamıyor (Zaten illegal ürünler) vs.
Fakat siz paypal hesabınıza kredi kartınızı tanımlayıp, sağa sola ödeme yapabilirsiniz. Paypal sadece ödeme yapmaya değil aynı zamanda ödeme almaya da yarıyordu.
Ben bunu çıkarttım.. Bakalım ilerleyen günlerde neyi ne kadar kullanabiliyor olacağız.
Levent'e aynen katılıyorum. Sadece banka hesapları ile olan bağlantı gidecektir. Bundan 10-15 sene önce paypal'i ödeme için nasıl kullanıyorsak bundan sonra da kullanmaya devam edeceğiz. Teknik olarak paypal'in kredi kartımızdan para çekmesine izin verilmeyeceğini sanmıyorum.
Demokraside çareler tükenmez. En en kötü. Bi tane aracı kuruluş senden parayı çeker. O aracı kuruluş da paypala yatırır. Sen de oradan ebay gibi sitelerden alışveriş yaparsın...
Yeni bir kazanç kapısı mı ne doğuyor))
Türkiye'den açılmış tüm hesaplar her türlü işleme kapatılacak. Açıklama net.Levent'e aynen katılıyorum. Sadece banka hesapları ile olan bağlantı gidecektir. Bundan 10-15 sene önce paypal'i ödeme için nasıl kullanıyorsak bundan sonra da kullanmaya devam edeceğiz. Teknik olarak paypal'in kredi kartımızdan para çekmesine izin verilmeyeceğini sanmıyorum.
Satıcı sadece paypal de kayıtlı adres gönderiyor. Bütün satıcılar " we sent to paypal registered address only !" yazarak bunu beyan eder. Yani aldığın mal senin verdiğin sahte adrese gidecektir. O yüzden aracı kullanmak veya sahte adresle başka ülkede hesap açmak işe yaramaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Türkiye'den açılmış tüm hesaplar her türlü işleme kapatılacak. Açıklama net.