patlamayan lastikler

olm o siteyi ben örettim heç vakit kaybetmeden acmışsın bütün konuları olm birazınıda biz açalım lem böyle olmaz ki olm:bounce:

aynı benim honda activanın tekerlerinden :p
nasıl bişeymiş la bu böyle kurşun atsan geçmicek

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mööö gibi derken arkadaşa inek mi demek istiyorsunuz ???

http://www.motosiklet.net/forum/videolar/43117-civilerin-delemedigi-motosiklet-tekerlegi.html

Daha önce şahsım tarafından verildi,lütfen arama yaparak ,dikkat ederek ,gözünüzü açarakkk mööö gibi bakmayarak konu açınızz

fikrimizi beyan ederken ukalalık yapmayarak, haddimizi bilerek... bu sitede modların oldugunu,konu gereksizse ilgili işlemin yapılacağının farkında olarak, insanları rencide etmeden gururunu kırmadan yapmak lazım dimi...

fikrimizi beyan ederken ukalalık yapmayarak, haddimizi bilerek... bu sitede modların oldugunu,konu gereksizse ilgili işlemin yapılacağının farkında olarak, insanları rencide etmeden gururunu kırmadan yapmak lazım dimi...

haha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi cevap ver bakalım iso :p

biraz ağır olmuş ama haklısınız tabii,yinede bu zion nickli arkadaşın inekliğini egale etmiyorr:queen:

suanda zion cevrımdısı cevrımıcı oldugunda ne olcagını merak etıorum

suanda zion cevrımdısı cevrımıcı oldugunda ne olcagını merak etıorum

ne olacak kendiside bana mööö der anlaşırızz,arkadaşlar herhangi bi üyeye böyle yorum yaptığımı düşünüyolar o yüzden tepki gösteriyolar hatta ukala olduğumu düşünen var ,ama zionla kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yav sıkıldım hep beraberiz bunla artıkk:queen::queen:

arkadasım bu patlamayan lastıklerı turkıyede yapıyorlarmı benım bıldıgım lastıgın ıcıne bır sıvı puskurtulerek yapılıyor dıye bılıyorum bu konuda yardımlarını beklıyom

wallaha güzel lastikler ama nedense içime sinmedi :D
konunun içeriği bire arkadaşa mööö denmesi olmuş :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar