- Motosikleti
- Honda 2025 Model Pcx
- Konu Yazar
Merhaba, yağışlardan sonra ön diskte böyle paslar gözükmeye başladı yıkayıp silsem de geçmiyor. Neden olur acaba ve nasıl temizleyebilirim ?
Bilmediğim için sormadan denemek istemedimWd40 çıkarmadı mı bu pasları?
Aynısını dün yaşadım, arka fren sabun gibi oldu. Balata spreyini boca edip temizleyince biraz daha iyi oldu ama hala eskisi kadar sert tutmuyor. Isı ve tekrarlı kullanım ile düzelmezse baltaları zımparalayacağım. O da düzelmezse yeni balata almam gerek.Hocam SAKIN disk bölgesine WD40 vurmayın. Eğer diske gelirse freniniz sorunu çözmeyene kadar tutmayabilir bilginize.
Hay yaşa bee.. Eski sürücüler kendini belli ediyor.ben eskiden pas tutan moped jantlarını çimento ve ince bulaşık teli ile temizlerdim uzun süre tekrarlamazdı sıfır kimyasal sıfır risk
Balata içine emmiştir kolay kolay düzelmez.Aynısını dün yaşadım, arka fren sabun gibi oldu. Balata spreyini boca edip temizleyince biraz daha iyi oldu ama hala eskisi kadar sert tutmuyor. Isı ve tekrarlı kullanım ile düzelmezse baltaları zımparalayacağım. O da düzelmezse yeni balata almam gerek.
Tecrübeyle sabit, frenler büyük oranda eskisine döndü ama aynı şeyi ön frende yaşasaydım kazaya sebebiyet verirdi. WD-40 olsun başka pas sökücüler olsun yağlayıcılı özelliği olan herhangi bir malzemenin disk-balata ikilisinin yanına yaklaşmaması taraftarıyım.Wd40 yağlıyor balataya temas etmemesi lazım. Söküp temizleyip duruladıktan sonra yeniden takılabilir ama gerek yok
"My Greek Wedding" seyredin daha ne kullanımlar varBu Gora filminde havalandırma kanallarından her yere gidiyorlardı. Yemekhaneye gideceğiz havalandırmadan. Odaya gideceğiz, havalandırmadan. revire gideceğiz, havalandırmadan. En son adamlar şey diyordu. "Ne havalandırmaymış be".
Bu wd 40 da öyle oldu. Pas sökülecek wd 40, Yağlanacak wd40, Temizlenecek wd 40. Sudan korunacak wd 40. Ne wd 40 mış be.
Mutlaka seyredeceğim."My Greek Wedding" seyredin daha ne kullanımlar var![]()