Part Time İş Arıyorum! İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş - Mecidiyeköy - Şişli - Kağıth

Arkadaşlar Merhaba,

Part time iş arıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi; Beşiktaş - Mecidiyeköy - Şişli.. civarı Kağıthane tarafına yakın semtlerde çalışmak istiyorum. Daha önce paket servis işi yaptım, bu çevrelerde part time iş ilanı gören arkadaşlar başlık altına yazarsa veya pm atarsa çok iyi olur.

Sağolsun forumdan Acayüp, sinan abi iş buldu bana, onunla aynı yerde çalışacaktık güzel olacaktı ama peder bey onayı vermedi. Evrakları bile hazırlamıştım. :jocolor:

---------- Post added at 04:44 ---------- Previous post was at 04:15 ----------

Lise öğrencisiyim, tabii illa motosiklet olması şart değil arkadaşlar, kitapçı dükkanı vs de olabilir. Yalnız lise bitmediği için almıyorlar genelde.

Yukarı güncel :)

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

Güncel yukarı :)

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Güncel up.:)

osman bey rumeli caddesinde bi çin restorant'ı var,
oraya bı uğra istersen,
orada görmüştüm...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elemanonline i takip et.

Ve umudunu yitirme,

Serkan yarın neredesin

Teşekkür ederim arkadaşlar. Osmanbey biraz terse düşüyor ama Metro ile halledebilirim. İşte amacım 65 G ile otobüse binip direkt evve gelmek, Metro ile iki kere binmem gerekecek. :)

Elemanonline falan hep takipteyim, çoğu yer part time almak istemiyor, öğrenciyim açıktan okuyorum ama yine de çok masraf var, borç var.. :)

Yukarı, hala bulamadım ama aramaya devam. :) Şu lise bitse, LCW, De Facto falan giyim mağazalarına başvuracağım, daha çok seçenek. :)

ben her gün 11...15 arası osman bey,,nişantaşı,,harbiye,,maçka tarafındayım,
öğleden sonraları mecidiye köye veya ortaköy yada dolmabahçeye dolaşmaya iniyorum hava açıken tabii :)

bu numaram olurda yolun düşerse yada yardım edebileceğim bişiy olursa hiç çekinmeden arayabilirsin...
0 535 939 20 86

ben her gün 11...15 arası osman bey,,nişantaşı,,harbiye,,maçka tarafındayım,
öğleden sonraları mecidiye köye veya ortaköy yada dolmabahçeye dolaşmaya iniyorum hava açıken tabii :)

bu numaram olurda yolun düşerse yada yardım edebileceğim bişiy olursa hiç çekinmeden arayabilirsin...
0 535 939 20 86

Hocam çok sağolun, Valla motosiklet.net forumunda yardımlaşma olayı çok güzel. :)

sen bu konuya durmadan up yaparsan olmaz ama :jocolor:

Hocam neden acaba? Hani görünmüyor konu, o yüzden up yapıyorum. Ne zararı var ki?

Görürsem haber veririm bende bakınıyorum şuan avrupa yakasında fast food'da çalıştım köle muamelesi yapıyorlar adama :) o yüzden kitapçı herhangi bir yer küçük dükkanların maaşı daha iyi ve çok sıkıntı çekmiyorsun :)

Görürsem haber veririm bende bakınıyorum şuan avrupa yakasında fast food'da çalıştım köle muamelesi yapıyorlar adama :) o yüzden kitapçı herhangi bir yer küçük dükkanların maaşı daha iyi ve çok sıkıntı çekmiyorsun :)

Sağolun hocam ben de öyle bir iş arıyorum.

Haftaya KFC'ye başlayacağım part time.İlk izlenim iyi gibi.Umarım bir sorun çıkmaz 6 ay kadar çalışırım.Şimdi bi ton belge var toplamam gereken...

Haftaya KFC'ye başlayacağım part time.İlk izlenim iyi gibi.Umarım bir sorun çıkmaz 6 ay kadar çalışırım.Şimdi bi ton belge var toplamam gereken...

Hayırlı olsun Yunus hocam. KFC'de kutu katlama v.b şeyler yok pizza hut gibi. :) Belgeler 4,5 saatte hallediliyor. :)

Sağolasın.Angarya yok evet AVM restoranı olduğu için de masa tuvalet temizliği gibi şeyler de yok.Kuryeleri mutfağa sokmuyoruz dendi.Bakalım inşallah güzel bir ortam vardır...

Sana da kolay gelsin bulursun inşallah istediğin gibi bir yer...

Sağolasın.Angarya yok evet AVM restoranı olduğu için de masa tuvalet temizliği gibi şeyler de yok.Kuryeleri mutfağa sokmuyoruz dendi.Bakalım inşallah güzel bir ortam vardır...

Sana da kolay gelsin bulursun inşallah istediğin gibi bir yer...

Teşekkürler hocam. Evet kuryeleri mutfağa sokmuyorlar ama çöp atma v.b herşeyi kuryeler yapıyordu benim çalıştığım yerde. AVM olduğu için temizlik görevlileri yapar, rahatsın. :) Hayırlı olsun. :)

Arıyoruz hala, bulamadım bir türlü. Bir de lise bitmesine 1 sene var, o yüzden bitmeden almıyorlar yahu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
canım kardeşim ben üniversite mezunu işsiz bir abinim..liseyi bitir..üniversiteyi bitir..bu sefer de askerlik şartı arıyorlar..askerliqi yap qel diyorlar..askerliqini yapıyorsun bu defa da tecrüben yok diyorlar..bırakmadınız ki çalışıp tecrübe sahibi olalim diyorsun ama anlamıyorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar