parmakla 4 işareti ne demek

bu fikri birde abime sordum.. oda "ben daha dördüncü vitesteyim dedi.."son sürat giden bi araba diğerini geçerken kızdırmak için öyle yaparmış..
bencede en mantıklısı bu olsa gerek..:cat:

ben de öyle dicektim öğlen. çünkü bir gs 500 ün arkasına binmiştim süren bi yandan basarken diğer taraftan bana eliyle 3 yapıp bak daha 3. vitesteyiz bu bi şey değil demişti

ama sonra baktım yanıma 150 lik ufak bi scooter geldi demişsin. yani scooter sa adamın sana dönüp daha ben 4. vitesteyim demesi mantıksız

daha sonra ilerde biyerde adamı gördünmü ? belkide 4km ilerde dur görüşelim gibi bişeyde ola bilir ama viteslilerde kaçıncı viteste olduğunu belirtiyorla onu biliyom ben

arkadaşlar basit düşünün 4 filan yok..
arkadaş el uzatarak allahaısmarladık demiş sadece

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamın bir eli 4 parmaklıdır, 1 parmağını daha önce başka bi scooter la yarışırken kaybetmiştir ve sana bir ders vermek istiyodur..
konu çok kısırlaştı abal, sen dolaş birazcık daha belki daha enteresan şeyler çıkar, ayağıyla zafer işareti yapan gibi, ya da ne biliim parmaklarıyla 10 dan geriye sayan sonra da start alan gibi... vardır bişeyler :)

1- "abi yaptığımı hoş gör dört günlük ömrüm kaldı onun cesaretiyle bunu yaptım" mı acaba?

2- sadece elini göstermek istemiştir ; hadi şimdi de level 2ye geçtik tek elle kapışalım falan diye bi maceramı arıyodu?

3- 4.ncü levente nasıl gidecem yanımda gelirmisin ?

Son düzenleme:
ben de öyle dicektim öğlen. çünkü bir gs 500 ün arkasına binmiştim süren bi yandan basarken diğer taraftan bana eliyle 3 yapıp bak daha 3. vitesteyiz bu bi şey değil demişti

ama sonra baktım yanıma 150 lik ufak bi scooter geldi demişsin. yani scooter sa adamın sana dönüp daha ben 4. vitesteyim demesi mantıksız

valla mantıksız ama en uyumlu bana o geliyo.. parmaklarının eksikliğin den değildi arkadaşlar... ısrarla 4 yapıyordu.. hatta acaba bi arkadaşımı var arkamda falan onamı yapıyor diye aynamdan bile baktım.. başka fikri olan varmı...

bu fikri birde abime sordum.. oda "ben daha dördüncü vitesteyim dedi.."son sürat giden bi araba diğerini geçerken kızdırmak için öyle yaparmış..
bencede en mantıklısı bu olsa gerek..:cat:

Geçen bi ZZR1400 geçti beni; o da 1 yapmalıymış o zaman :mrgreen:

bu işde giderek "kim bu mtci acaba" konusana dönmeye başlıyoo TİKKKATTTTTT uşakLar :queen: :queen: :queen:

Bi 4 parmak amma kasmış memleketim insanını :mrgreen:

Ama bende bi yorum yaparım sana 4 sn dayandın demek istemiş olaiblir :p

arkadaslar cok basit seni gececegimden iki iki daha dört demis olabilir.

yada sen daha 4 yaşındayken ben motorla adam geçiyodum demek istemiş olabilir mi?hani kralı gelse tanımam babında:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar