Parmak Motor lar piste çıkıyor - Pocket Bike Blata Türkiye

dsc03012mi4.jpg
[/URL][/IMG]
boy'dan bi görüntü öncelikle..

dsc02904tl6.jpg
[/URL][/IMG]
veeeeeee edy

dsc02911wn8.jpg
[/URL][/IMG]
veee buda iki numaralı kamil'maGma':):)ödeştik:)her şey kuantum

Son düzenleme:
bu makineyi pist disinda kullanmayi akildan bile gecirmemek gerek... onun disinda her yonuyle muhtesem bir hobi, cunku hem pisttesiniz (trafige kapali alanin dayanilmaz hafifligi), hem yarisiyorsunuz, hem mekanikle hasir nesirsiniz, hem spor yapiyorsunuz (hem mental hem fiziksel), hem de egleniyorsunuz... sanirim en ucuzu turkiyede 1640 lira, fiyatlarin turkiyeden iki uc misli ucuz oldugu amerikada da 1000 dolar, yani cok pahali degil, zaten bu bi hobi, hobiye para vermezsek gidip psikologa mi verelim :)))

Bizim rumelihisarı sahilinde yazın bir tane dolanıyo , heralde kısa mesafedir gittiği..
Ama ne geliyo diye baktığında ilk başta göremiyorsun...
Bahsettiğim bu yazdı.. O zaman nerden buldu bilemiorum.

Otomatikmiş...................
Benzin konusunu bilemicim..

Ben hepsine baktım ,resimler harika , gelmediğime pişman oldum..
Bir an önce aslında buraya da koyun...
Her türlü numaralar var nasıl olsa:cherry:

tesekkurler tuğce otomatık olmasa cekılmezdı zaten vıdeolarını ızledımde super kacıyo ama fıyat cok fazla
:)

Paylaşım için teşekkürler, 1 numaralı kamil :rendeer: ödeşmedik kanımca :) her şey kımılcan :queen:

arkadaslar bnde var bi tane sıfır fiyat da uygun yasal girişli siyah yeni modellerden isteyen olursa yardımcı olurus

(bu arada bn çağrı)

edy

Ödeşiriz:bounce:
Her şey kımılcan ,apti,kamil:cherry:
En güzel fotoda edy'nin:) Tek geçerim:)

bende kendı resmımı çok sevdım. daha fazla resım olacaktı. diğer resimlerde beni daha net görebilirsiniz. motor altımda okadar ufak kaldı ki çok komik bir görüntü çıktı ortaya. ben yaklaşık 95 kg ağırlındayım ve 185 boy var. umarım diğer resimleride ekler arkadaşlar. çok keyifliydi ama motora daha fazla binip alışmak gerekiyor. alışınca eminim çok daha keyifli olur. mehmet her attığı turun ardından şikayet ediyordu ama yaklaşık 20-30 tur bindi.

bende kendı resmımı çok sevdım. daha fazla resım olacaktı. diğer resimlerde beni daha net görebilirsiniz. motor altımda okadar ufak kaldı ki çok komik bir görüntü çıktı ortaya. ben yaklaşık 95 kg ağırlındayım ve 185 boy var. umarım diğer resimleride ekler arkadaşlar. çok keyifliydi ama motora daha fazla binip alışmak gerekiyor. alışınca eminim çok daha keyifli olur. mehmet her attığı turun ardından şikayet ediyordu ama yaklaşık 20-30 tur bindi.

Yaptığı hareketleri izledim Mehmet',n ,pek şikayet ediyor gibi değil,
aksine eğleniyor gibiydi valla:cherry::mrgreen:
Bir sürü resim var da ben bu kadar alabildim.. Toplarız yine:)

Fuardaki standta sakallı bir tip tanıtım yapıyordu.
Sırf o elemanın kılığı yüzünden standa ayak bile basmadım... :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana üzerine sığamazmışım gibi geliyor..

2007'nin yaz'ında bindim ben, biraz dolaştım. Harika motor bunlar acayip zevkli. Her ne kadar tehlikeli olsada şehir içinde ayrı bir zevk veriyor insana.
Bu arada kamerası olan varsa blata yarışını kameraya alabilirmi ?? Sonra sitede izleriz nasıl geçtiğini...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar