Ben derim..Oh olsun.... Ehliyttsiz vizesiz motora binilirmi arkadaşpım....r:
vize ile ne demek isteniyor ?
Tam anlayamadım.
Selamlar
Ben derim..Oh olsun.... Ehliyttsiz vizesiz motora binilirmi arkadaşpım....r:
senin acilen bi doktora ihtiyacın var.yazılarına bakarsak -18 aşşağılık kompleksi fazla olan birisin.yazdıkların zaten hep birbiriyle çelişiyor.sen bırak o motorları hayatında 100 cc bişey sürdün mü delikanlı gibi söyle önce.ben insan sarrafıyım be yazılarından nasıl biri olduğun belli uzatmaya değmez..allah 3 arkadaşınla sana daha iyilerini versin.
arkadasın üzerine neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum..ehliyet?bu zamanda ehliyeti motor sürüşüne bakarak vermiyolar.veriyorlar eline bi kitap oku al.doğru düzgün motor kullanmayı bilmeyen insanlar yoldaa.bir kağıt parçasıyla insan profesyonel mi oluyor yani??.yapmayın arkadaşlar..herşeyde önemli olan tecrübe..lütfen kimseyide yalanlamıyalım..
senin söylediklerinde doğru ama o kağıt parçası olsaydı o kadar ceza yemeyeceklerdi,ve bir kaza anında o kağıt parçası sizi ne kadar dertten kurtaracaktır
ama bence ehliyet bir başlangıç bir simgedir bir şeyleri doğru olarak yapmaya başlamanın ilk adımıdır JUBA nin da dediği gibi korumasız, bilinçsiz, ehliyetsiz sürücüler yüzünden "baba ben motor alacağım" dediğinde "aaaa! napcan motoru motor tehlikeli" gibi yanıtlar alıyoruz. olaya dönersek arkadaşın sorusuna cevap değil msjların bir çoğu onun ve motorsikletçilerin güvenliği ve güvenirliği için yapılan tavsiye ve sitemlerdir.arkadasın üzerine neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum..ehliyet?bu zamanda ehliyeti motor sürüşüne bakarak vermiyolar.veriyorlar eline bi kitap oku al.doğru düzgün motor kullanmayı bilmeyen insanlar yoldaa.bir kağıt parçasıyla insan profesyonel mi oluyor yani??.yapmayın arkadaşlar..herşeyde önemli olan tecrübe..lütfen kimseyide yalanlamıyalım..
ama bence ehliyet bir başlangıç bir simgedir bir şeyleri doğru olarak yapmaya başlamanın ilk adımıdır JUBA nin da dediği gibi korumasız, bilinçsiz, ehliyetsiz sürücüler yüzünden "baba ben motor alacağım" dediğinde "aaaa! napcan motoru motor tehlikeli" gibi yanıtlar alıyoruz. olaya dönersek arkadaşın sorusuna cevap değil msjların bir çoğu onun ve motorsikletçilerin güvenliği ve güvenirliği için yapılan tavsiye ve sitemlerdir.
arkadaşlar daha bana iki gün önce bir ceza kesildi,hala aklım almıyor.motosikletimle çarşıya iniyorum.sonrasında motosikletimi yıllardır park ettiğim yere parkediyorum.dikkatinizi çekerim,park ettiğim yer bir otopark.motosikletimi bir oto parka,hatta nizami bir şekilde park etmeme rağmen park cezası yiyorum.üstelik ceza arkamdan kesiliyor ve makbuz eve gönderiliyor.Öncesinde Hiçbir ikaz veya uyarı yok.ertesi gün benim park ettiğim yerde bir otomobil duruyor ve hiçbir ceza da kesilmemiş. buyrun siz bunu tartışın...ben şunu anladım polislerin bir çoğu adamına göre muamele yapıyorlar... :farao: