ehliyetsiz motor kullan 3 kere yakalan hala ehliyet almaya yanaşma herhalde ehliyet alacak diploma yok ondandır.olsada şaşırırdım zaten bu kadar bilincsiz EHLİYETSİZ ALKOLLÜ motor kullananlara rast getirmesin insanları. siz hala gece 12 den sonra motor kullanın hangi amaçla kullanıyorsanız
polis memurları izinde dahi olsalar olaya müdahale etme yetkileri var hatta mecburlar.asayiş yada sivil polislerin trafikle alakalı suçlarda olaya karışanları alıkoyarak trafik memurlarını olay mahaline çağırır ve cezai işlemi uygulatır.
sizin olayda polisler yetki dışına çıkamamış:cat:
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
heralde bu misafirlerin biriside sensin.verin o güzelim makinaları kullanmayı bilen birine alın bi 3.20 falan bakın işinize..
bu olay anladığım kadarı ile turizmin olduğu bir il/ilçede yaşanıyor şahsen alanyada bu tip sıkı uygulamalar yapılmıyor yapılmazda genelde fakat tahminim sizi önceden tanıyan polis arkadaşlar kendilerinden emin geldiklerine göre yediniz cezayı geçmiş olsun
vallahi üzüldüm...motorcu arkadaşlarımızın canı yanmış oh olsun canıma değsin diyemem kusura bakmasın kimse...
geçmiş olsun...
abi teşekkürler olay bu yani sivil polisin bu yetkisi var ama bilmek istediğim sadece biz için geçerli değil tüm herkese bunu yapa bilirler fakat bunda bir sorun olmalı misal ben sürmüyordum motoru arkadaş sürüyordu fakat başında ben varım bana geçiriyorlar buda olabilir bende kask var motor ceketi var fakat cıkarmıştım motorla alakam yok nasıl yazar bunu nasıl itiraz ederki bu olayı yaşayan....
biz tamam dedik kabullendik itiraz bile etmedikkk yani fakat bukadarı da çok bencee fakat motorlara karşı antipati çok yol vermezler biz yoldayken yola cıkarlar polisler dik dik bakar ama yinede kimse inkar etmesin öyle yada böyle biz caddedeyiz burdaki bir kısım kişilere taş cıkaracak kadar da kabiliyetliyiz baba parasıda yok bizde bunuda belirteyim ben
çok komiksin biz hatalı kullanmadan değil sadece durduğumuz yerde bize kıllanan bir sivl polis tarafından yedik cezayı sen bak keyfinemotoru almak okadar kolay değil çok istersen gidersin galeriuye alırsın süre biliyorsan binersin haha
evet dediğin gibi bizden önce 2 tane motor kopuyor cadde de bize deng geliyor duyduğumuza göre ve işin götüsü siviller gidiyor yola cıkarken bir araba yuvarlakta göt atarak dönüyor tınlamıyor ne zorumuza gitti o manzara haha
Öncelikle sizin kendinize bir ceza verip , bir daha motosiklete binmemeniz gerek :cat:
daha önce yukarıda bir arkadaşda söylemiş büyük ihtimalle polisler sizi tanıyor ve fazlasıyle göze batmışsınız.ve kabiliyetliyiz dediğine göre uzun zamandır motor kullanıyorsunuz 3 ay bilemedin 5 ay ehliyetsiz kullanırsın anladığım kadarıyla para sıkıntınızda yok sitedeki ehliyetsiz arkadaşların eminim %80 i maddiyattan ehliyet alamıyor,sizin bu probleminiz de yok