parça aranıyor

Kanuni 250 C den chopper yapan için yorumlar

• Kullanılan toplam oy
    15
Yamaha Virago 250 arka amortisör arıyorum.
Sıfır olması tercihimdir, çıkma olacaksa da sıfırı aratmasın.
Bir de Kanuni 250 C ye uygun komple ön takım arıyorum. Ön çatal, ön amortisörler, ön çamurluk, gidon, elcik, jant, lastik, km saati vb, tam set olursa iyi olur.
Kanuniden chopper yapmaya karar verdim :cat:

pekala,

son durum şudur:
aradığım parçanın kod numarası 2UJ-22210 (Yamaha Virago 250 için arka amortisör) 2 adet alacağım.

Bu parça için Türkiye'deki hiçbir yedek parçacının stoğunda olmadığı söyleniyor. Yurtdışından gelecekmiş. Verilen en kısa süre 45 gün.

Sıfır ya da kullanılmış farketmez, daha kısa sürede temin edebilecek olan var mı?

(15 ocak 2007 tarihine kadar olumlu cevap alamazsam sipariş etmeyi düşünüyorum. Mart'ta elime geçer...)

pekala,

son durum şudur:
aradığım parçanın kod numarası 2UJ-22210 (Yamaha Virago 250 için arka amortisör) 2 adet alacağım.

Bu parça için Türkiye'deki hiçbir yedek parçacının stoğunda olmadığı söyleniyor. Yurtdışından gelecekmiş. Verilen en kısa süre 45 gün.

Sıfır ya da kullanılmış farketmez, daha kısa sürede temin edebilecek olan var mı?

(15 ocak 2007 tarihine kadar olumlu cevap alamazsam sipariş etmeyi düşünüyorum. Mart'ta elime geçer...)

beni eklerseniz listenize size yardımcı olmaya çalışırım [email protected]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
pekala,

son durum şudur:

beni eklerseniz listenize size yardımcı olmaya çalışırım [email protected]

Biraz geç kaldın sanırım...Adam harley yaptı motoru.........:queen::queen:

Çok geç cevap verdiğim için özür dilerim. Siteye bildirdiğim mail adresim bir dönem çalışmadığı için, forum mesajının bildirimi de elime geçmeyince, anca bugün farkedebildim gelen cevapları.

Eski arka amortisörlerle daha fazla dayanamadığım için ve de rebel amortisörü avlayamadığım için başka bir çare bulmak zorunda kaldım. Gittim, yumuşacık iki adet yan sanayi amortisör taktım motora. Gerçi bunlar da fazla yumuşak oldu, amerikan arabası gibi yaylana yaylana gidiyoruz :)

Bu arada, bir markette bulduğum alüminyum çantaları motora takmaya karar verdim. Bunun için mct veya ramzey için üretilen yan çanta demirlerini alıp, bir egzoz'cuyla 3 mesai yaparak çantaları taşıyabilecek şekle getirttim. Yan demirleri söküp takarken yalama olan amortisör üst saplamalarını kestirip, daha uzun saplamalar yaptırmam gerekti. Neyse ki gazaltı kaynağı vardı da eskisi kadar sağlam oldu saplamalar.

Çantaları motora bağlayıp test sürüşüne çıkınca gördük ki, çantaların yüksekliği sebebiyle artçının ayakları arka peglere zor basıyor. Ufak bir operasyonla pegleri de 10 cm kadar yukarı kaldırdık.

Tüm bu işlemler yapılırken arka fren sistemi Jinlun'dan aşırma telli sisteme döndürüldü. Pegler ve pedallarıyla birlikte ön ve arka komple değiştirildi. Konforuna diyecek yok.

Ön amortisörleri değiştirmedik, yağını tazeleyip yaylarını sevdik. Çalışıyorlar.

Ayrıca yine ramzey'de bulduğum yan sanayi ön koruma demirlerini de monte ettirince, motorda pek bir eksik kalmadı.

Tabi tüm bunları yaparken standart bakımlarını, yağ değişimlerini ve eskiyen her parçayı yenileme işini de unutmadık. Kilometre saatinin bozulmasına çok üzüldüm, zira şu anda 32.000 km de olduğunu kanıtlayabilmek için evdeki eski kilometre saati ile yenisini yanyana getirmek zorunda kalıyorum.

Özetle, şimdilerde gören herkes markasını soruyor. :D

Not: Daha iyisi sizlerin olsun. Kazasız, belasız günlerde kullanın.

moto1.jpg

moto2.jpg

moto3.jpg

Son düzenleme:
çok güsel olmuş dostum harika yani (markası neyyy:mrgreen::queen:)eline sağlık

artçı sırt daymayıda uzunlardan tak bari elin deymişken.bu arada kanuni ne zaman çıkardı bu motoru yaw:silent: rmrğine sağlık deyişik bişey olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar