Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trafiğe bisikletle çıkmayı dene sonra gör bizim insanı. 3. dünya ülkesiyiz. Çok fazla şeyde dünyada son 5 teyiz. Sebebi insanlar. Bizim olan var ya onlar.. Adamların iyi olması ve bunu beğenmek gıpta etmek fanatiklik mi? Aynı kalitede düşünüp bu kalitede yaşamayı istemiyoruz.
Her ülkenin sosyolojik yapısı farklıdır. Bizim ülkemizde dilenmek meslektir. Dışarıdan bakılırsa ihtiyacı olana yardım etmiyor gibi görünür. Deneyi yapanların tespitlerini okumadan videodan yorumlamak yanlış olur.
evet ya biz süperiz, zamanında "ülkemde siyası baskı görüyorum" diyen herkezi topladılar, şimdi nasıl kurtuluruz diye uğraşıyorlar. O ülkenin dilini konuşamayanları kapıdan almıyorlar, hastanede dahi ilgilenmiyorlar.
Ülkemiz iyidir kimse ona bişey demiyor yardım severiz herkez zekatını parasını veriyor sonucta böyle bisey olsa evet 1-2 yardım ederim sahsen öyle bi yerde calısıyor olsam onun haricinde bende nazikce redderdim sonucta calısansın,Sana baglı degil bu