Papazın Pilav Yemediği An :)

Orjinal kaynak bu http://www.bikepics.com/members/jeanpierrecoene/06fmx650/

Ve hidayete eripte ktm sanılan honda fmx :) xt660x'e benziyor

2008%5C03%5C24%5Cbikepics-1228096-800.jpg

Can havliyle adam son anda müslüman oldu diyosun yani :queen:
orjinal kaynaktaki resimlere baktım.binen kişi sadece tek karede var.
anladığım kadarı ile ön çamurluk değişmiş.
demekki ön çamurluk elemanın beline saplanmış.fotoğraflarda da eleman olmadığına göre demekki eleman sakatlanmış onun yerine motorun yeni sahibi bakın sağlam motor tek ön çamurlukla bu kaza kurtuldu demeye getimiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee öbür taraftaki yerini ayırıyoo

pirinç fiyatları aldı başını gitti haliyle papazda pilavdan vazgeçti :p

pes etmemek gerekli düşmeden öğrenilmez düşmek işin zevkli kısmı stoppie devam :) tekteker gitmeyi öğrenen stoppie başlıyor bakalım biz ne kadar sürede 90 dıkıcez arkayı :)

düşerken bence motoru üstüne alıp çizdirmeyi düşünüyordur ben bikez eski motorumla düştüm bunu düşünerek üstüme alıp kaydım depo tokatlamak cok kötü :) korumalar olsun düşerken panik yapma :)

Son düzenleme:
papaz pilav falan diince aklıma başka bişi geldi onunla ilgili bi topic sandım.. hüsrana uğradım :p

bu bizim uglychild a da çok benziyor. motosiklette onun eski motosiklet gibi. ama ugly bundan 10 kat daha iyidir

Supermoto ya binenler bunun icin biniyor zaten, ben de bunun icin biniyordum, 90 derece dikip dusecegimi bile bile bu tarz fotograflar cektiriyordum arkadaslarıma... ve bundan keyifte alıyordum... rezil falan demissiniz... adamın tek hatası trafige acık alanda yapıyor... onun dışında adam gibi korumalarını giymiş ve artisligini yapıyor...

Ben Ayvalıktayken seytan sofrasının altındaki yolların hepsinde, keci yolları da dahil, guzel hava da, yagmurda hep sansımı denedim, cokta düştüm kalktım, ve bundan cokta keyif aldım... bundan millete ne? rezil mi diyecekler simdi buyuzden her supermotodan düşene...

Supermoto iste, sınırı yok... hakketten süper bi motor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar