Papazın Pilav Yemediği An :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KTM hidayete mi erdi..

motorda nasıl yeri öpülür dersiydi bu ben drahdörle yolda kaldığım için derse yetişemedim..:mrgreen::mrgreen:

ne düşünecek .. hiç bişey .. bizim gibi .. ay motorum grenajım .. hangi ustada toplatsam .. lokal boya tutarmı .. renk farkı olurmu .. gidon yamuldumu .. ayy depo ezildimi .. hani ezilmese boyatırız .. hayri ustanın telefonu kaçtı . y ageçenden 400 ytl borcum vardı .. (:) arasam mı .. egzost çizilmese bari. keşke kasko yaptı......... güm ((:) bunları düşünüyordur bu kısacık zamanda
Aynen bencede bide düşünce motor üzerime düşsün de fazla sprun cıkmasın :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arka tekerin kalktığı anla,adamın kafasını yere vurduğu an ,arasında geçen zaman,bitmek bilmemiştir eminimm:)

Enstantene : 1/1000 yada 1/2000 diyafram 3.6 yada 5.4 hareketli çekim modu olabilir tabi bunlar tahmini değerler bende fotoğrafçıyım sankim :p
Bence ne motora nede elemana bişi olmamıştır hoş bi fotoğraf olmuş :)

bu bizim uglychild a da çok benziyor. motosiklette onun eski motosiklet gibi. ama ugly bundan 10 kat daha iyidir

pilav neli acaba :) domatesli mi meyhane plavı mı :silent: :cherry:

kazanın en büyüğüde en küçüğü de kötü sonuçlar doğurabilir,önemli olan ondan ders alıp tekrarını yapmamaktır,çokmu felsefik yaklaşıyorum ya neden bu tür şeylerde geyik yapamıyorum çünkü damdan düşenin halinden damdam düşen anlar

Forumdan Uzaklaştırıldı

:p:p:p

olur böyle şeyler:mrgreen: ..o motosiklet ktm değil..honda fmx650 T.R. ye getirilmeyen modellerden.

şuan aklından neler geçiyor kimbilir:)

bence aklından henüz bişey geçmiyor çünki saniyenin 10 da biri kadar bi zaman sonra yere çakılacak sonra durucak diyecek ki - düştüm sanırım
ve zaman geçtikçe yarası veya acıyan bi yeri var mı kendini gözlemliycek. Aradan 2 dakika geçince ise tam anlamıyla kaza yaptığına ve acılarının olup olmadığına ikna olarak sonrasında da da ne yapması gerektiğine kadar verecek...

ya bunun orjinal kaynağı nerde.bir iki poz sonrasını merak ettim.adam sağ mı motor belini kırmış mı?

Orjinal kaynak bu http://www.bikepics.com/members/jeanpierrecoene/06fmx650/

Ve hidayete eripte ktm sanılan honda fmx :) xt660x'e benziyor

2008%5C03%5C24%5Cbikepics-1228096-800.jpg

Can havliyle adam son anda müslüman oldu diyosun yani :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar