Panda Bedeni Bermuda ŞORT Nerede Bulurum...

Eskisi gibi pamuklu şeker çuvalı da bulunmuyor,oysa çok güzel ve sıhhi bir şort yapabilirdin kendine hemide bedavaya.

Eskisi gibi pamuklu şeker çuvalı da bulunmuyor,oysa çok güzel ve sıhhi bir şort yapabilirdin kendine hemide bedavaya.

abi sen çok yaşa...
ben de az önce senden bahsediyordum. :cherry:

ben' Alıntı:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Gültekin, mete_han, İHTİYAR

ihtiyar abi konuya hemen el atsa, ne bilim perdeden şort yapalım falan gibi

abi yaşımızda müsait değilki anlayalım...espirikmiydi artık makaramıydı çözemedim...:p

Pamuklu sıhhidir,piyasada ki çoğu ürün sentetik malzeme o yüzden dedim.

Not çamaşır suyuna basman lazım çünkü üzerinde TŞF uşak şeker fabrikası yazıyor.:p

Evde hanım eski tişörtlerimi toz bezi yapacak oluyor karşı çıkıyorum,ama çok güzel ter emiyor ve serin tutuyor

ulen mete sana kitleyecektim hazırlıklarda tamamdı fotoğraflarla birlikde bir arkadaşımızın vefat haberini aldım moralim bozuldu nolacak boyle hemen hemen her ay bir kardeşimizi kaybediyoruz

Boş ver şortu mortu,1 saat sonra ne olacağımız belli değil.
Bedenimiz bir kefene layıksa elbet şortumuz da olur.:salut:

abiler sormayın ya...canımız sıkkın...dünya tatlısı bir çocuktu...en son Yuvacıkta birbirimize bi sarıldık ...sonra bidaha göremedim kankamı...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abiler sormayın ya...canımız sıkkın...dünya tatlısı bir çocuktu...en son Yuvacıkta birbirimize bi sarıldık ...sonra bidaha göremedim kankamı...

Ben şahsen tanımam ama çok üzüldüm....Heleki A.A muhabiriymiş..Dahada üzüldüm...Biz de A.A lıydık bir zamanlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar