Panda Bedeni Bermuda ŞORT Nerede Bulurum...

benim tayfa gelmeden saldırıya geçmem yem etmem kendimi size :mrgreen:

yetkililerrr topic açılan konu dışına çıktığından kitlenmesini talep ediyorum acilennnn!!!

yoksa bunlar bana kitleyecekler

yetkililerrr topic açılan konu dışına çıktığından kitlenmesini talep ediyorum acilennnn!!!

heheh yakaladık bikere...öpmeden bırakmayız seni...

naber la cingen...olm bana göre şort yok piyasada...nedir bu halim benim...

birr şortumm bile yokk...koca kıçımdan ben suçluyumm...:queen:

Özkansava yengeden izin alamamış...

kıldiken zonghseniyle uğraşıyomuş arıza ambiansı...

alp tunga ise hanımı geldiği için eve bilgisayarı açamıyormuş...istihbiritler bunu diyor...

:p

yazanlar neyse de görüntüleyenler tehlikeli, bakıp bakıp gidiyorlar..

fakat bahse konu mevzu basit bir tekstil ürünü...fantazilerden sorumlu olmadığımı kamuoyuna sunarım...:p

Son düzenleme:

yalvariyorum su topici biraz daha yasatin,sitenin onunu supurmeye raziyim,hatta sizin evide temizlerim Erhan abi :queen::queen::queen::queen::queen:

Özkansava yengeden izin alamamış...

kıldiken zonghseniyle uğraşıyomuş arıza ambiansı...

alp tunga ise hanımı geldiği için eve bilgisayarı açamıyormuş...istihbiritler bunu diyor...

zuhzuhzzaz, yine kirli camasirlar piyasada,demek alp_fodul kilibik cikti ha ,
bundan sonra alp_kıbıl deycez desene
kıbıl=kılıbıgın kisaltmasi :queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bişi diycedm...şimdi yüzme kavramını çözemedim ben...yani hadi bi yere ulaşmayı boşver...hareketsiz kendini bırakınca ben dibe gidiyorum...ama ölünce yüzeye çıkıyorsun...ne alaka...yani debeleniyosun dipe gidiyosun boğuluyosun ama ölünce yüzeyde cansız bi şekilde oluyorsun...herşey psikolojikmi...yani yüzmeyi bilmek veya bilmemek diye bir olgu olmasa beynimizde demek su üzerinde hareketsiz kalabiliriz...mesela ben paletsiz yüzemiyorum...ama paletle kuğu gibim süzülüyom...:pne alaka...

Postmortal(ölüm sonrası) gelişen olaylardan biri de saprofitik bakterilerin yarattığı etkidir(Clostridium tetani bakterisi).Onların oluşturduğu gazların etkisiyle vücutta belirgin bir şişme olur.Yani bir nevi insandan şambriyel olur ölü beden :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Artık bi terziye diktirecez başka çaresi yok... :mrgreen::mrgreen:

Bu arada abi sen yüzme biliyo muydun? Malum yaz geldi artık. Eğer bilmiyosan sana bir de lastik şambriyeli ayarlamak lazım. Bermuda bulamayan , simide ya da araba lastiğine de sığmaz... :queen:

Fürek o zaman sende ölü taklidi yap...Deniz belki kanar.....:queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bilmesine gerek yokki....Zaten istesede batmaz o.....Adam 130 kg...60 kğ yağ var....:queen::queen::queen::queen:

Buna simit veya araba lastiği yetmez....Traktör şambreli olacak.....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Lan kanka benim motorun çadırını yollayım sana....Gece yatarken kıçına ört...Açıkta kalmasın.....:queen::queen::queen:

Hayır merak ettiğim seneye cbf yi satmassan o motor seni nasıl taşıyacak...150 kg olursun sen....:queen::queen::queen:
Bayağı rahatladım...Çokmu kitledim aceba......:queen::queen:

Postmortal(ölüm sonrası) gelişen olaylardan biri de saprofitik bakterilerin yarattığı etkidir(Clostridium tetani bakterisi).Onların oluşturduğu gazların etkisiyle vücutta belirgin bir şişme olur.Yani bir nevi insandan şambriyel olur ölü beden :)

Boşa zahmet etmişindir.....Anlamamıştır FÜREK.....:queen::queen::queen:

Bahse konu olan bakteriler bu adamın içinde yaşarkende gezdiği için her 2 durumdada şambriyel olarak kullanılır ölü yada diri farketmez:queen:

zuhzuhzzaz, yine kirli camasirlar piyasada,demek alp_fodul kilibik cikti ha ,
bundan sonra alp_kıbıl deycez desene
kıbıl=kılıbıgın kisaltmasi :queen::queen::queen::queen::queen:

kımıl da diyebiliriz...alp_kımıl...hani kımıl zararlısı olur ya...:p

bilimsel bişeyse boynumuz kıldan ince tabi...:p

Fürek o zaman sende ölü taklidi yap...Deniz belki kanar.....:queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bilmesine gerek yokki....Zaten istesede batmaz o.....Adam 130 kg...60 kğ yağ var....:queen::queen::queen::queen:

Buna simit veya araba lastiği yetmez....Traktör şambreli olacak.....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Lan kanka benim motorun çadırını yollayım sana....Gece yatarken kıçına ört...Açıkta kalmasın.....:queen::queen::queen:

Hayır merak ettiğim seneye cbf yi satmassan o motor seni nasıl taşıyacak...150 kg olursun sen....:queen::queen::queen:
Bayağı rahatladım...Çokmu kitledim aceba......:queen::queen:

Boşa zahmet etmişindir.....Anlamamıştır FÜREK.....:queen::queen::queen:

offf be ne doluymuşun...rahatladınmı.....:p

Bahse konu olan bakteriler bu adamın içinde yaşarkende gezdiği için her 2 durumdada şambriyel olarak kullanılır ölü yada diri farketmez:queen:

he diyim geçim artık..he...:)herşeye bi kulp he...

şort arayacam ben abi kıçıma göre bu akşam...taktım kafaya bulucam....:)

Son düzenleme:
Yavv Handros un Metesi, Müdürüm:queen:
Kadıköy de Battal diye bir yer var, acaip, hertürlü Panda Bedeni mevcut:cat:
Adresini bulayım hemmen sana forward edeceğim. :)
Yüzme konusunda ise her türlü dersi veririm, kısa zamanda torpido gibi olursun. Aplana öğrettim, bir gece denizde uyuya kaldı yavv:pale::pale:

ama simdi gundem konumuz karindan korkanlar,o yuzden kibil diyelim bir sure :cat::cat::)

kybele diyebiliriz...alp_kybele...:p

Yavv Handros un Metesi, Müdürüm:queen:
Kadıköy de Battal diye bir yer var, acaip, hertürlü Panda Bedeni mevcut:cat:
Adresini bulayım hemmen sana forward edeceğim. :)
Yüzme konusunda ise her türlü dersi veririm, kısa zamanda torpido gibi olursun. Aplana öğrettim, bir gece denizde uyuya kaldı yavv:pale::pale:

abovvvvvvv heman bul adresi başyardımcım...:p

Bugün Biloyla servisteydik...abeeeeee foresıght var ya efsane bişey...ulan süper bişey ya...çin çondan bariz şekilde ayrılıyor yolda merak etme..görüntü dehşet...ya harbiden mükemml bişe be abe...dyln yanında pok yemiş bülbül sana yeminle...görmelisin abi makineyi...ama yengenin yeri bi süper şaşarsın...abi harbi maxı scooter ya...fiyatıda uygun....almazsan mahşerde iki elim yakanda olur he...:p

Son düzenleme:
şortu-mortu bırak, etek giy.:queen:
hem kolay bulunur, hem senin için farketmez.:queen:
guugıl dayı liste başı yapmış.:cherry: garip garip ötme bülbül... :queen::queen:

bak şöyle bişeyler de deneyebilirsin.
(ama panda versiyonundan :cherry: )

623rn0y.jpg

Kıldiken abi nerden buluyon bunları ya...töbe töbe...:p

Motosikleti: Mondial KT 125 + Zongshen 200 GY-A
şunları yazarken insan utanır be reis...ben okurken utanıyom...(lafı değiştireyim..):p

Kanka bermuda şortu aldığında fotoğrafını siteye koyar mısın :cherry:

:pnerden bulur anlamam ya...evet buna benzerse yüklemem ama siteye...:p

e ben zaten bundan giyiyom...yani ayıpmı abi...Tıp artık zaten bu tip boxer şeyleri tavsiye ediyor...

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Gültekin, mete_han, İHTİYAR

ihtiyar abi konuya hemen el atsa, ne bilim perdeden şort yapalım falan gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar