Evet arkadaşlar nazik popom ne yazıkki geçen yılki bermudalarıma sığmıyor...
Bu konuya 20 cevap yazıldı 68 kere görüntülendi
benim tayfa gelmeden saldırıya geçmem yem etmem kendimi size :mrgreen:
yetkililerrr topic açılan konu dışına çıktığından kitlenmesini talep ediyorum acilennnn!!!
yoksa bunlar bana kitleyecekler
yazanlar neyse de görüntüleyenler tehlikeli, bakıp bakıp gidiyorlar..
benim tayfa gelmeden saldırıya geçmem yem etmem kendimi size :mrgreen:
yetkililerrr topic açılan konu dışına çıktığından kitlenmesini talep ediyorum acilennnn!!!
yoksa bunlar bana kitleyecekler
Özkansava yengeden izin alamamış...
kıldiken zonghseniyle uğraşıyomuş arıza ambiansı...
alp tunga ise hanımı geldiği için eve bilgisayarı açamıyormuş...istihbiritler bunu diyor...
bişi diycedm...şimdi yüzme kavramını çözemedim ben...yani hadi bi yere ulaşmayı boşver...hareketsiz kendini bırakınca ben dibe gidiyorum...ama ölünce yüzeye çıkıyorsun...ne alaka...yani debeleniyosun dipe gidiyosun boğuluyosun ama ölünce yüzeyde cansız bi şekilde oluyorsun...herşey psikolojikmi...yani yüzmeyi bilmek veya bilmemek diye bir olgu olmasa beynimizde demek su üzerinde hareketsiz kalabiliriz...mesela ben paletsiz yüzemiyorum...ama paletle kuğu gibim süzülüyom...ne alaka...
Artık bi terziye diktirecez başka çaresi yok... :mrgreen::mrgreen:
Bu arada abi sen yüzme biliyo muydun? Malum yaz geldi artık. Eğer bilmiyosan sana bir de lastik şambriyeli ayarlamak lazım. Bermuda bulamayan , simide ya da araba lastiğine de sığmaz... :queen:
Postmortal(ölüm sonrası) gelişen olaylardan biri de saprofitik bakterilerin yarattığı etkidir(Clostridium tetani bakterisi).Onların oluşturduğu gazların etkisiyle vücutta belirgin bir şişme olur.Yani bir nevi insandan şambriyel olur ölü beden![]()
Postmortal(ölüm sonrası) gelişen olaylardan biri de saprofitik bakterilerin yarattığı etkidir(Clostridium tetani bakterisi).Onların oluşturduğu gazların etkisiyle vücutta belirgin bir şişme olur.Yani bir nevi insandan şambriyel olur ölü beden![]()
zuhzuhzzaz, yine kirli camasirlar piyasada,demek alp_fodul kilibik cikti ha ,
bundan sonra alp_kıbıl deycez desene
kıbıl=kılıbıgın kisaltmasi :queen::queen::queen::queen::queen:
Fürek o zaman sende ölü taklidi yap...Deniz belki kanar.....:queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Bilmesine gerek yokki....Zaten istesede batmaz o.....Adam 130 kg...60 kğ yağ var....:queen::queen::queen::queen:
Buna simit veya araba lastiği yetmez....Traktör şambreli olacak.....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Lan kanka benim motorun çadırını yollayım sana....Gece yatarken kıçına ört...Açıkta kalmasın.....:queen::queen::queen:
Hayır merak ettiğim seneye cbf yi satmassan o motor seni nasıl taşıyacak...150 kg olursun sen....:queen::queen::queen:
Bayağı rahatladım...Çokmu kitledim aceba......:queen::queen:
Boşa zahmet etmişindir.....Anlamamıştır FÜREK.....:queen::queen::queen:
Bahse konu olan bakteriler bu adamın içinde yaşarkende gezdiği için her 2 durumdada şambriyel olarak kullanılır ölü yada diri farketmez:queen:
kımıl da diyebiliriz...alp_kımıl...hani kımıl zararlısı olur ya...![]()
ama simdi gundem konumuz karindan korkanlar,o yuzden kibil diyelim bir sure :cat::cat:![]()
Yavv Handros un Metesi, Müdürüm:queen:
Kadıköy de Battal diye bir yer var, acaip, hertürlü Panda Bedeni mevcut:cat:
Adresini bulayım hemmen sana forward edeceğim.
Yüzme konusunda ise her türlü dersi veririm, kısa zamanda torpido gibi olursun. Aplana öğrettim, bir gece denizde uyuya kaldı yavvale:
ale:
Kanka bermuda şortu aldığında fotoğrafını siteye koyar mısın :cherry:
Kanka bermuda şortu aldığında fotoğrafını siteye koyar mısın :cherry:
nerden bulur anlamam ya...evet buna benzerse yüklemem ama siteye...
![]()