Panda Bedeni Bermuda ŞORT Nerede Bulurum...

Evet arkadaşlar nazik popom ne yazıkki geçen yılki bermudalarıma sığmıyor...:)

hatta düğme bile birleşmiyor bırakın içine girebileyim...gardro iptal vaziyette...koca 1 yılı 2 pantolon ve 1 ayakkabıyla geçirdim...aradığım şey büyük bedeb bermuda şort...nerede bulabilirim...İkitellide fabrika satış mağazalarındamı veya nersini biliyorsanız heryere gelirim...ketende olabilir...yeterki ucuz ve büyük beden olsun...sevaba girmek isteyen olursa bi cevap yazsın...:pale:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hani bermuda en kral şişman kıyafetiydi.
yoksa şişman üstü bişeymi oldun sen
yanlız almaya giderken yanında bol para getir. 2 pantolon çıkar senin giyeceğin şortun bezinden :queen:

hani bermuda en kral şişman kıyafetiydi.
yoksa şişman üstü bişeymi oldun sen
yanlız almaya giderken yanında bol para getir. 2 pantolon çıkar senin giyeceğin şortun bezinden :queen:

ya kanka beden bulmakta zorlanıyom ya...kase biyere sığmıyor valla...çap geniş abi benim suçum yok...:p

bu sene geziler verimli geçmiş anlaşılan. motorun istihap haddini ne zaman doldurmayı düşünüyorsunuz:p:queen:

Motosikleti
aklıma ne geldi bak. üniversitede bi arkadaşım biraz kısa boyluydu.
kızdırmak için "denize gidecem, şortum yok, şu senin pantolonlardan birini versene" derdim.
heralde sen olsan "kampa gidecez şortunu ver de çadır yapalım" derdim :queen:

bu sene geziler verimli geçmiş anlaşılan. motorun istihap haddini ne zaman doldurmayı düşünüyorsunuz:p:queen:

daha bi yere gittik sayılmaz...:pkısmetse sizlere Manisa Salihli Uşak ve Denizliden sesleneceğim...hafta içi ...:phazırlık babında bi şort alayım diyorum...:)

aklıma ne geldi bak. üniversitede bi arkadaşım biraz kısa boyluydu.
kızdırmak için "denize gidecem, şortum yok, şu senin pantolonlardan birini versene" derdim.
heralde sen olsan "kampa gidecez şortunu ver de çadır yapalım" derdim :queen:

ayıp ayıp...insanların kusurlarıyla alay edilmez...öretmedilermi sana...:cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
ayıp ayıp...insanların kusurlarıyla alay edilmez...öretmedilermi sana...:cherry:
o da böyle derdi.
ben sana takılıyorum yoksa kızıyormusun diye sorar ve eklerdim:
gerçi kızsan da önemli değil :queen:

imzam hayat felsefemi anlatır...panda sitili yaşamı benimsemiş bu bünye...:p ya motor selesinde ya araba koltuğundadır popom...:p

Artık bi terziye diktirecez başka çaresi yok... :mrgreen::mrgreen:

Bu arada abi sen yüzme biliyo muydun? Malum yaz geldi artık. Eğer bilmiyosan sana bir de lastik şambriyeli ayarlamak lazım. Bermuda bulamayan , simide ya da araba lastiğine de sığmaz... :queen:

mete abi zaten normal bi simide uymaz,ona ancak soyle buyuk bi kapcenin $emrali lazim :queen:

Abi Eminönü'de kamyonlar için branda satan yerler var, bir bakıver istersen :p

Artık bi terziye diktirecez başka çaresi yok... :mrgreen::mrgreen:

Bu arada abi sen yüzme biliyo muydun? Malum yaz geldi artık. Eğer bilmiyosan sana bir de lastik şambriyeli ayarlamak lazım. Bermuda bulamayan , simide ya da araba lastiğine de sığmaz... :queen:

:pgeçin bakalım dalganızı bi yardim istedik valla dilinize düştük...

ben paletle pis yüzerim...paletsiz yüzemem ama...:cherry:

mete abi zaten normal bi simide uymaz,ona ancak soyle buyuk bi kapcenin $emrali lazim :queen:

şambrelle yüzmek pek iğrenç bişi ya...keko işi...:p

Abi Eminönü'de kamyonlar için branda satan yerler var, bir bakıver istersen :p

:pseni artcı alsaydım böylemi olurdu ya...ne ekersem onu biçerim...

bi motor yapamadın sende be kütükcan...öğrenciliğin gözü kör olsun...:cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
bilimsel veri: yağın özkütlesi sudan düşüktür ve suda batmaz.
neden bu bilgiyi verme ihtiyacı hisssettiğimi bilemiyorum :p

bilimsel veri: yağın özkütlesi sudan düşüktür ve suda batmaz.
neden bu bilgiyi verme ihtiyacı hisssettiğimi bilemiyorum :p

bişi diycedm...şimdi yüzme kavramını çözemedim ben...yani hadi bi yere ulaşmayı boşver...hareketsiz kendini bırakınca ben dibe gidiyorum...ama ölünce yüzeye çıkıyorsun...ne alaka...yani debeleniyosun dipe gidiyosun boğuluyosun ama ölünce yüzeyde cansız bi şekilde oluyorsun...herşey psikolojikmi...yani yüzmeyi bilmek veya bilmemek diye bir olgu olmasa beynimizde demek su üzerinde hareketsiz kalabiliriz...mesela ben paletsiz yüzemiyorum...ama paletle kuğu gibim süzülüyom...:pne alaka...

bişi diycedm...şimdi yüzme kavramını çözemedim ben...yani hadi bi yere ulaşmayı boşver...hareketsiz kendini bırakınca ben dibe gidiyorum...ama ölünce yüzeye çıkıyorsun...ne alaka...yani debeleniyosun dipe gidiyosun boğuluyosun ama ölünce yüzeyde cansız bi şekilde oluyorsun...herşey psikolojikmi...yani yüzmeyi bilmek veya bilmemek diye bir olgu olmasa beynimizde demek su üzerinde hareketsiz kalabiliriz...mesela ben paletsiz yüzemiyorum...ama paletle kuğu gibim süzülüyom...:pne alaka...

bi pok anladiysam bdayday olayim :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::rendeer:

Ben bu topic e birşey yazmıyacağım nasılsa detayları arkadaşlar yazmışlar artık fürek'e kitlemekden bıktım yeni nesil hızla geliyor ve kitliyor :mrgreen:

bi pok anladiysam bdayday olayim

Kurban olun siz bana:cherry:

:p:):pgüzel espiriydi...bu arada birbirimizi pohpohlayalım ki gürültü olsun...ne kadar gürültü patırtı o kadar üstünlük...

bu espri degilki gercek,hani derler bilmemneyse arap olayim diye, ha arap ha bdayday hic fark yoq (ben daha cok romen oldugunu dusunuyorum ) :cherry::cherry::cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar