- Konu Yazar
Eskişehirde ortam panayır yeri gibi.Mcdonald,KFC,Pizza Hut,Piano Pizza,Dominos (2 şubesi de) Burger King, Mr.Pizza ve 15'e yakın lokanta hepsi birden A2 ehliyetli kurye arıyor:mrgreen:
Yarın KFC ile görüşeceğim.Dominosa pek sıcak bakamıyorum 30 dakika olayı için.Yetiştirmek için gazlamak zorunda olmak pek mantıklı gelmiyor.Allah'tan şart koymuşlar hava şartları vb. zamanlarda geçersizdir diye.
Yarın bakalım neler olacak...
Hocam Burger'a başvurdum görüştük bugün, eski çalıştığım yerdeki kadın sırf oradan çıktım diye adilik yaptı şimdi bu görüştüğüm müdüre telefon etti, prosedürleri imzalamadan kaçtı, başka yerde işe başlamış diye bir sürü iftiralar attı. Allahından bulsun adi insan. Bana iftira attı, ben Burger King'den çıkışımı vermiştim ondan sonra başka yere başladım. Sırf oradan çıktım diye adilik yaptılar. Ekmeğimle oynadılar yoksa alınacaktım.
Burger King'e giden arkadaşlar bir şey soracağım, siz işe alınırken normal müdürle görüştükten sonra takım elbiseli grup müdürüyle görüşüyorsunuz, onlar mı işe alıyor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
Arkadaşlar şaka gibi ! Burger King'in müdürlerinin adiliği karşısında arkadaşla gel ya sinirlerim bozuldu KFC'ye başvuralım dedim, KFC ile pizza hut yan yana.