Ben 10 gün çalıştım. Maaşın 5 i ile 10 arasında yatar dediler. Ama yatmadı napsam şimdi?
Bu arada sınav yerleri açıklandı, 23-24 Temmuz sınav tarihi işe dalıp unutma aklında olsun:cat:
Bugün geçen hafta form bıraktığım Burger King'den aradılar.Baya da sevinmiştim eve de yakındı.Gidince beklediğim gibi olmadı.:farao:
Kendine küfreden müdürü de ilk defa görmüş oldum.Şimdi aldı formu geldi yanıma.O sırada AVM'nin içinde çocukların bindiği tren geçiyor.En arkasına da koşa koşa bir çocuk geldi bindi para vermeden.Bu da gördü hemen p.çe bak dedi herkesin de içindeyiz.Neyse güldüm geçtim buna işten konuşuyoruz samimiyet ilerledi, çok adam gördüm ben 1 saat gelmiyorlar neyin ne olduğunu biliyorum ben bu işin ors.pusuyum yemem bunları felan.Konuşuyoruz nasıl ama küfürler havada uçuşuyor.Belki samimi gördü beni ama çok güzel bir durum da değil hani.Bütün her şeyi konuştuk ekip üyesi olarak başlayacaksın 2 ay sonra eleman bırakınca kuryeliğe geçeceksin dedi.Ben de kabul etmedim.
Daha önceki sayfalarda yazılmamıştı işin detaylarını yazayım.Bunlar Franchise için geçerli.
-Ekip üyesi 8 saat kurye 9 saat çalışır.
-Franchise Burger King'de klasik iş, kurye her işi yapar kesinlikle boş durmaz.TAB Gıda'nın yerlerinde sadece kendi işini yapar.
-Kazada,lastik patlamasında yada arıza olduğunda masrafı kuryeden çıkar.(Sigortanın karşılamadığı durumlar)
-Kurye mesaiye kalırsa mesai yazılmaz.Ertesi günlerde fazladan çalıştığı saat kadar izin kullandırılır.
-Herkese şirket telefonu verilir, paket 5 dakika bile gecikecekse arayıp haber verilir.Paket teslim edildiğinde aranıp haber verilir.
-Kurye temizliğe ve kapanışa karışmaz (tek iyi yönü)