Paint'le Resim Yapmak!

Motosikleti
Su Motoru
Kendi çapında tartışıyor ama kiminle :) ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu da sitemizin iftiharı omega.Kankam.Gece demeden,gündüz demeden,gecesini gündüzüne katıp eve ekmek götüren fabrikatör oğlu kardeşim.Bi gece çekilmiş bu fotoyu :salut: :salut: Çalışırken:salut: :salut:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
sen varya tam adisin ya :farao: iyiki bilgisayarına bi resim attık yani :pr:
olum buna arkadan vurmak denir bi kere ::stretche ::yanliss:

muhahahaha.
metal biri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor herhalde. kim attı bu tartışma lafını ya? geriye baksam bulacam da üşeniyom. biri baksın bi zahmet. :queen:

Offff.... Ben bu işe burda nokta koyarım.... :p :p

wom16005ks.jpg

Not: İtina ile PHOTOSHOP dersi verilir :p :p

Arkadaşlar, paint ile resim yapmak diye bir topic ve laf olsun diye sağdan soldan bulduğunuz resimleri buraya koymak için bir topic degil. Eğer topic webden guzel resimler bulmak vs. olsa idi anlarım da. Konu ile ilgili bisiy yapmayacak iseniz laf olsun diye iştirak etmeyin lütfen. Ben aldım paintte bişiler cizdim koydum. Eee sizin yaptığınız nedir.. Boyle PS ile efekt eklemekle cok mu buyuk oluyoruz.. Sanmıyorum. Birseyleri şov yapmak için kullanmayın lutfen. Kaldı ki şov dediğiniz şey ufak tefek plug-in'ler.. Kendiniz yapsanız canım yanmaz..

-----------------------

Son düzenleme:
Motosikleti
Su Motoru
watercolours' Alıntı:
muhahahaha.
metal biri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor herhalde. kim attı bu tartışma lafını ya? geriye baksam bulacam da üşeniyom. biri baksın bi zahmet. :queen:

Abi ben foruma girmeye üşeniyorum bırak geriye bakmayı :p neyse salla ya :cherry: ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar