Paint'le Resim Yapmak!

Evet hatta o manzarayı laptop kucakta, gercekten orda yapmış...(neresiyse :queen: )

şaka bir yana benim eklediğim resim tamamen paint kullanılarak yapılmış ve yapan kişi 25 ya da 250 saatte tamamlamış hangisiyse artık yalan olmasın unuttum çünkü:queen:
ehehehehhehe bunu yapan adam kör olmuş bu resmi yaptıktan sonra:p :queen:

Motosikleti
Su Motoru
watercolours' Alıntı:
100% paint

watercoloursdesktop38qf.jpg

Bu resmi değil paintle suluboya verin onunla bile 30 sn. de çıkartırım :p. Buna benzer birşey yaptırmak isteyen varsa msn den resmi yollasın ve 30 sn. beklesin :cherry:. Ama bir gerçekte var ki örneğine bakarak yapmak kolaydır adam güzel bir düşünceden yola çıkarak yapmış resmi ...

resim önünde. 30 saniyen var. masaüstü simgeleri dışında yap bakalım :queen:
bu resim unofficial wallpaperlar arasında en çok indirilen resim olmuştur. ne yazık ki o zaman paintin yetenekleriyle sınırlandı bu ilginç fikir.

Motosikleti
Su Motoru
watercolours' Alıntı:
resim önünde. 30 saniyen var. masaüstü simgeleri dışında yap bakalım :queen:
bu resim unofficial wallpaperlar arasında en çok indirilen resim olmuştur. ne yazık ki o zaman paintin yetenekleriyle sınırlandı bu ilginç fikir.

watercoloursdesktop38qf0ih.jpg

Bu çok basit oldu 30 sn. sürmedi 15 sn. falan :p. Daha zor birşeyler iste :cherry: ...

eee? ne yaptın ki? lost chapters'ın orada hatalı yapmışsın ne yapmışsan.
senin çıkartırım derken ne demek istediğini hala anlamadım ben bu arada.

Motosikleti
Su Motoru
Bende senin ne saçmaladığını anlamadım :) neyse boşver ...

Motosikleti
Su Motoru
Ayrıca "sn" saniye nin kısaltmasıdır "senin" değil. Daha iyisini yapabiliyorsan buyur sen yap ...

yaw atışmaın burda eelenelim demiş arkadaşlar ...
bunda bile bişi buluonuz tartışacak...
lütfen yane...:bounce: :cat:

Ben o Örümcek Adam'lı resmin paintle ne yapıldığını anlamadım? Ne yaptınız şimdi siz buna? :silent: "Resmi baştan paint ile yaptım" demeyin, yemem :p Hele bir de 60 saniye falan :queen:

Ee ne yapılmış bu resme paint ile?

ya arkadaşlar burası geyik muhabbeti sitesi diil lütfen bu konuyu ya geyik muhabbetleri topiğimde devam ettirin yada hiç açmayın boşu boşuna ana sayfayı meşgul ediosunuz

burası motosiklet sitesii

Son düzenleme:
senin demedim ki, saniye dedim zaten. ben de prometheus'un dediğini diyorum işte. ne yaptın ki sen ona?

karakız, burası da konu dışı, hatırlatırım. hem tartışma falan da göremiyorum ben. yok biri tartışıyorsa da ben anlamadım o zaman.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaz geldi ya milletin kanı kaynamaya başlamış:mrgreen:.
Burada tartışacağınıza atlayın motorunuza, havalarda muazzam.

Water hocam hala motorunu almadınmı sen ? En son evine (tattoine) götürmediğin için trafikten şikayetçiydin. Benimkini bizim gezegenin bakkalı getirmişti istersen seninkine de bi el atsın.:p

watercolours' Alıntı:
karakız, burası da konu dışı, hatırlatırım. hem tartışma falan da göremiyorum ben. yok biri tartışıyorsa da ben anlamadım o zaman.

arkadaşım dikkat edersen ben tartışma die herhangi bişey yazmadım bi dikkatli baksan nasıl olur:bounce:

water bak karakız bana benzemez canına okur haaa :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar