Pahalı bir oyuncak : Vyrus 985C3 4V

hortlamışken bişiler söylüyeyim adam yaptırır yaptırır ama toplumsal msj veren arkdaşlar tom un yardım sever olmadığını nerden biliyorlar...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Üç aylık hort alt tarafı amma büyüttünüz. :)

Tom motor yaptırmış kendine özel, yaptırsın bize ne!? Ayrıca belki yardımseverlikte bir numara nereden bileceğiz? Çok sosyalist gördüm seni, üç ay önceki dişicik. :)

Yazdığım konuya bak (bu kadar yazdım silmek istemedim) oruç açtıktan sonra bana da fenalık geldi çıkayım dışarı dolaşıyım, bir kahve içeyim bari.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Parası olan.. diyorsun yani, öyle değil işte efendim.. Bir sürü aç, evsiz, barksız insan var.. Sadece kendin için yaşıyorsan böyle bi insan oluyorsun demek ki...

Yazık dimi...Transalp yerine ybr ye binerim diyorsun..Bu kadar aç açık varken yani he...:cherry:

helal alp hatta mobılete bın parasını kımsesızlere ver sunu unutma tubis paranın ve imanın kimde olduğu belli olmaz...

Hortlamış konuya girdik girmişken bişey yazmadan çıkmak istemedim. Konu tartışmaya dönüşmesin hatta gerksiz olduğu için silinsin...

Mczaga, bu adamlar tekerleği yeniden keşfetmişler. Şu anda çözülemeyen bir sorun yokki bu tasarım daha iyi olsun. Herhalde dikkat çekmekten başka amaçları yok.

iyide bu tasarım ı kullanan motorlarda viraj alırken fren yapmak daha stabil oluyor diyorlardı Örnek Italjet scooter ları .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar