Pahalı bir oyuncak : Vyrus 985C3 4V

cruisehellcat.jpg

Tam bir motosiklet tutkunu olan Tom Cruise, Vyrus 985C3 4V marka, son model bir motosiklet aldı.
Aynı zamanda motosiklet koleksiyonu yapan ünlü aktör yeni oyuncağını özel olarak dizayn ettirdi. 100 bin dolar değerindeki motosiklet, Cruise’un boy ve vücut ölçüleri hesaplanarak tasarlandı.

vyrus.jpg

289b5229843183bd6caee45a0aee69c0_Vyrus%20985.jpg

o kadar da pahalı değil aslında !

Yazık.. Başka bişey diyemiyorum.. Hali hazırda motorlar neyine yetmemiş..

Parası olan.. diyorsun yani, öyle değil işte efendim.. Bir sürü aç, evsiz, barksız insan var.. Sadece kendin için yaşıyorsan böyle bi insan oluyorsun demek ki...

o kadar paraya böle bi motorr..ben beğenmedim :farao:

Parası olan.. diyorsun yani, öyle değil işte efendim.. Bir sürü aç, evsiz, barksız insan var.. Sadece kendin için yaşıyorsan böyle bi insan oluyorsun demek ki...

toplumsal mesaj haaa ...sana tebrik ediremm dishyy:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motorların tipi hiç hoş değil..

para var huzur var diyorum. zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum başkadabişe demiyorum.... toplumsal mesaj veren arkadaşımıda duyarlulığından ötürü kutluyorum...ben beğenmedim motoru

toplumsal mesaj haaa ...sana tebrik ediremm dishyy:mrgreen::mrgreen:

Herşey bir yere kadar, ne özelliği varmış motorun o kadar para vermiş, kendi parası dilediği gibi harcar tabii, ama hesabını diğer tarafta verir.. Nasıl vicdanları rahat merak ediyorum, hayatında kaç kere, çocuk esirgeme kurumunu ziyeret etmiş acaba.. Zengin züp.... derim böylelerine...

sanırım dr. gugıl ın linklerini okuyor ama içinde ne yazdığını öğrenmek için tıklamıyorsun :)

dr. gugıl a vyrus yaz aynen aşağıdakini göreceksin :)

Vyrus 985 c3 4VVyrus 985 c3 4V. ... Vyrus ile Tesi arasinda ne fark var? Ayni sey mi? ... mesajdan sonra tekrar baktım : Tesi ve vyrus'un kiloları farklı . ...
http://www.moto-park.com/forum/smf/index.php?topic=274.msg2318

tom cruise o alır sizene:mrgreen:

hortlamış vala iyimi

tomada amma dedim gel benim motosikleti veriyim diye gitti bunu aldı:farao:

direksiyon sistemini yeni farkettim Allahım böyle bir çirkinlik olur mu yaa gidona demir bağlamışlar demir çubuk aracılığıyla hareket ediyor massey ferguson gibi mubarek...:p

bööööööööö:queen: topik horlamış helal olsun böööööööö:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar