Özür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
D400
milletin özürüne de mi karışır olduk beyler?

adam fikrini sormamış ki, insanların önünde yapılan bir durum oldugundan aynı kişilerin önünde özür dilemesi gerektiğini hissetmiş. Ona bu uygun gelmiş. Kendince doğru hissettiğini yapmıs helal olsun.

Size sormamış dilememem gerekir mi, iyi mi yapmışım vs. diye. Mahalledeki fişfikçi karılar gibi ortalığı karıştırmaya calışmayın
(size fişfikçi karı dedim diye özür dilemem boşuna beklemeyin :D )

adam özür dilemiş, özrü de kabul edilmiş, konu kapanmış, bu konu niye hala güncellenip önüme düşüyor yav.

Motosikleti
Yamaha yzf R25
Böyle insanlara üstü kapalı küfür etmektense o bahsettiğin kişiler kimler isim verirsen daha delikanlıca bi hareket olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya adam isterse gitsin petibör bisküviden özür
Bi hikaye vardı çalışıyorum diye yazamadım bilen varsa yazabilir,Cehennemdeki bütün kazanların başında zebani varmış sadece türklerinkinde yokmuş diye. Bu hikayeyi şimdi daha iyi anlıyorum.insanları anlamak çok zor gerçekten ,laf attığımda hiç tepki almamıştım bi özür dileyim dedim gene olmadı herhalde bende problem
Yahu adam efendi gibi özür dilemiş kendisi rahatsız olduğu için, ona da karışmayın bi zahmet. Kınayanların özür dilenen kişi ile sorunu varsa onlar da delikanlı gibi anlatsın dertlerini, karı gibi isim vermeden ortaya küfür edip de karakterinizi sorgulatmayın.

Mstfaenes kardeş sen değişik yorumlara takılma. Yaptığın çok düzgün bir hareket. Kendince bir sebepten özür dileme ihtiyacı hissetmişsin. Bu forumda kimseye de neyi niye yaptığını izah etme mecburiyetin yok zaten.

Böyle insanlara üstü kapalı küfür etmektense o bahsettiğin kişiler kimler isim verirsen daha delikanlıca bi hareket olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya adam isterse gitsin petibör bisküviden özür dilesin abi kimene?
Vermedigimi nerden biliyorsun , yada o kisiler icin isimle(yasak olmasina ragmen) konu acmadigi mi ? bilip bilmeden konuşma..insanin canini sıkma delikanliligi senden ogrenecek degil burdaki insanlar...

Motosikleti
750x
Vermedigimi nerden biliyorsun , yada o kisiler icin isimle(yasak olmasina ragmen) konu acmadigi mi ? bilip bilmeden konuşma..insanin canini sıkma delikanliligi senden ogrenecek degil burdaki insanlar...
Buradaki insanları karıştırma, ben direkt olarak sana söylüyorum. Ayrıca canın sıkılsa ne olur? küfür mü edersin? :D

Motosikleti
D400
arkadaşlar özür dileme konusunda bile gerginlik çıkartmayın yahu.

bakın bugün cuma, haftasonu geldi hava güzel. motor sürcez etcez mis. gerilmeye gerek yok.

zaten forumda y.vşaklar var gerginlik cıkarmaya bayılıyor, sizler yapmayın bari.

Buradaki insanları karıştırma, ben direkt olarak sana söylüyorum. Ayrıca canın sıkılsa ne olur? küfür mü edersin? :D
Dostum seninle bir sorunum yok benim ama gereksiz polemiğe çevirmeyede gerek yok konuyu...kapatalım gitsin, kasıtlı cevap yazmadıgını düsünüyorum, aksi söz konusu ise o kisilerin avukatligini yapmak olur,oyle bir amacin oldugunu dusunmuyorum bu yuzden sen degil kastettigim kisilerle muhattap olmam daha dogru olur gerektigi noktada.

Motosikleti
750x
Dostum seninle bir sorunum yok benim ama gereksiz polemiğe çevirmeyede gerek yok konuyu...kapatalım gitsin, kasıtlı cevap yazmadıgını düsünüyorum, aksi söz konusu ise o kisilerin avukatligini yapmak olur,oyle bir amacin oldugunu dusunmuyorum bu yuzden sen degil kastettigim kisilerle muhattap olmam daha dogru olur gerektigi noktada.
Haklısın. Gereksiz uzadı, kusura bakma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar