Özür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Yamaha yzf R25
Forumda yeni sayılırım, ilk kayıt olduğum da zincir yağı ile alakalı bir soru sormuştum. alp_tunay adlı kullanıcı dalga geçer gibi bir cevap yazınca kendisine şebek demiştim .aradan zaman geçti forumda gezdikçe bazı kullanıcılar ile aramdaki yaş farkının epey fazla olduğunu farkettim .alp_tunay adlı kullanıcının profilinde 55 yaşında olduğunu görünce utandım ,babam yaşında sayılır o yüzden kendisinden özür diliyorum.ilk başta benden yaşça büyük olduğunu farketseydim daha farklı yorumlayabilirdim.burdan paylaşma sebebim bikere açıktan şebek dedik özür içinde özelden yazmak doğru olmaz diye düşündüm.tekrardan kusura bakma ‘alp_tunay’

Forumda yeni sayılırım, ilk kayıt olduğum da zincir yağı ile alakalı bir soru sormuştum. alp_tunay adlı kullanıcı dalga geçer gibi bir cevap yazınca kendisine şebek demiştim .aradan zaman geçti forumda gezdikçe bazı kullanıcılar ile aramdaki yaş farkının epey fazla olduğunu farkettim .alp_tunay adlı kullanıcının profilinde 55 yaşında olduğunu görünce utandım ,babam yaşında sayılır o yüzden kendisinden özür diliyorum.ilk başta benden yaşça büyük olduğunu farketseydim daha farklı yorumlayabilirdim.burdan paylaşma sebebim bikere açıktan şebek dedik özür içinde özelden yazmak doğru olmaz diye düşündüm.tekrardan kusura bakma ‘alp_tunay’
İnternet üzerinde görmeye alışık olmadığımız sorumluluk alma davranışı. Tebrik ederim.

Motosikleti
750x
Beyefendilik yapmışsın, tebrik ederim.
Alp abi mizansen olarak biraz eğlenceli bir adamdır, ama içinde kötü niyet yoktur.
Özrünü kabul edecektir.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Büyüklere saygı mühim...kaybettiğimiz özelliklerimizden...

Ancak bu, küçüklerin de saygıyı hak etmedikleri anlamına gelmiyor.

Mesele saygı kavramını yaşla değil, insan olmanın verdiği sorumlulukla yaşamımızın bir parçası haline getirebilmek.

Örnek olması dileğiyle...

Bravo, hatayı kabul edip delikanlı gibi özür dilemişsin. Her babayiğidin harcı değildir.

Motosikleti
Yamaha MT-25
hocam forumdaki çatışmalar ekşisözlüğü anımsatsa da bu platforum özellikle +30 yaş insanların çoğunlukta kullandığı bir yer . Ee zaten günümüzde kim kaldı ki forumlarda vakit geçiren ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Özrün için teşekkür ederim ama gerek yoktu..
Orada konuştuk bitti.. Alınmadım.. Sonuçta sen beni , ben seni tanımam..

Burada yazıyorsak, bişeyleri paylaşıyorsak hepimiz aynı yaştayız..
Yaş takıntım falan yok...

Duyarlılığın için tekrar teşekkür ederim.. 🌹

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
👏

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Beğeni yapmıştım ama bu konuya da yorum yapılır. Olgun davranışın için tebrik ederim.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Özrün için teşekkür ederim ama gerek yoktu..
Orada konuştuk bitti.. Alınmadım.. Sonuçta sen beni , ben seni tanımam..

Burada yazıyorsak, bişeyleri paylaşıyorsak hepimiz aynı yaştayız..
Yaş takıntım falan yok...

Duyarlılığın için tekrar teşekkür ederim.. 🌹
yaslanmıssın beee :LOL: bı yuvacık olsada gıtsek

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Yaşım 53, kimsenin sadece yaşı sebebiyle saygıyı hakettiğini düşünmüyorum. Ahlak kesinlikle yaştan çok daha önemli. Maalesef ülkemizde ahlaksız sayısı o kadar fazla ki insan seçici davranmak zorunda kalıyor.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben de anlamadım neden özür dilendiğini şebek demişsin de şebek değilmişsin dese anlayacam yaşlı olduğu için özür diliyor arkadaş farkında değil ama birinin yaşlı olması için hiçbir şey yapmasına gerek yok dünyanın en basit en sıradan titleı yaşlılık saygıdeğer bir şey değil

Motosikleti
Yamaha yzf R25
ben de anlamadım neden özür dilendiğini şebek demişsin de şebek değilmişsin dese anlayacam yaşlı olduğu için özür diliyor arkadaş farkında değil ama birinin yaşlı olması için hiçbir şey yapmasına gerek yok dünyanın en basit en sıradan titleı yaşlılık saygıdeğer bir şey değil
Ben anlatamadım galiba.özür dilediğim kişi akranım olsaydı özür dilemezdim zaten.çünkü foruma yeni katıldım nasıl bir sistemi olduğunu bilmiyorum ,konu aç ikonunu bulunca sorumu sordum ve tereyağı sür yorumunu görünce ister istemez sinirlendim ve dalga geçtiği için şebek dedim ,daha sonra arama kısmına bakarsan bir sürü var dedi ve aradan zaman geçti yaşı babam emsal olduğunu farkedince özür dileme isteğinde bulundum. Sonuçta ben yeniyim ve bu profilde belli olur diye düşünüyorum bunu öngörerek yorum yapılabilirdi .bilmediğim bir yerde yaşı büyük birine laf attım ve sonradan özür diledim yani burda anlaşılmayan olan nedir ? Herkesin bir yapısı var sana yapılsa ne tepki verirdin ben bu şekilde tercih ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özür dileyeceğin birsey göremedim ben , 55 yaşında insan burayı gelipte eğlence yeri gibi kullaniyorsa o onun patavatsizligi ve çiğliğidir...Burda birkactane dengesiz o.e var oyle konulara salça olup insanlarla kendi caplarinda dalga gecmeye calismayi kendine eglence edinmiş.
Özür dileyeceğin birsey göremedim ben , 55 yaşında insan burayı gelipte eğlence yeri gibi kullaniyorsa o onun patavatsizligi ve çiğliğidir...Burda birkactane dengesiz o.e var oyle konulara salça olup insanlarla kendi caplarinda dalga gecmeye calismayi kendine eglence
Vala ne diyeyim herkes kendine yakışanı yapar ben bu şekilde uygun gördüm

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ben anlatamadım galiba.özür dilediğim kişi akranım olsaydı özür dilemezdim zaten.çünkü foruma yeni katıldım nasıl bir sistemi olduğunu bilmiyorum ,konu aç ikonunu bulunca sorumu sordum ve tereyağı sür yorumunu görünce ister istemez sinirlendim ve dalga geçtiği için şebek dedim ,daha sonra arama kısmına bakarsan bir sürü var dedi ve aradan zaman geçti yaşı babam emsal olduğunu farkedince özür dileme isteğinde bulundum. Sonuçta ben yeniyim ve bu profilde belli olur diye düşünüyorum bunu öngörerek yorum yapılabilirdi .bilmediğim bir yerde yaşı büyük birine laf attım ve sonradan özür diledim yani burda anlaşılmayan olan nedir ? Herkesin bir yapısı var sana yapılsa ne tepki verirdin ben bu şekilde tercih ettim

Vala ne diyeyim herkes kendine yakışanı yapar ben bu şekilde uygun gördüm
şebeklik yapana şebek dersin ben yaparsam bana da diyebilirsin biri yaşlı olduğu için şebek olamaz diye bi kaide yok

Yahu adam efendi gibi özür dilemiş kendisi rahatsız olduğu için, ona da karışmayın bi zahmet. Kınayanların özür dilenen kişi ile sorunu varsa onlar da delikanlı gibi anlatsın dertlerini, karı gibi isim vermeden ortaya küfür edip de karakterinizi sorgulatmayın.

Motosikleti
750x
Özür dileyeceğin birsey göremedim ben , 55 yaşında insan burayı gelipte eğlence yeri gibi kullaniyorsa o onun patavatsizligi ve çiğliğidir...Burda birkactane dengesiz o.e var oyle konulara salça olup insanlarla kendi caplarinda dalga gecmeye calismayi kendine eglence edinmiş.
Böyle insanlara üstü kapalı küfür etmektense o bahsettiğin kişiler kimler isim verirsen daha delikanlıca bi hareket olur.

Yahu adam efendi gibi özür dilemiş kendisi rahatsız olduğu için, ona da karışmayın bi zahmet. Kınayanların özür dilenen kişi ile sorunu varsa onlar da delikanlı gibi anlatsın dertlerini, karı gibi isim vermeden ortaya küfür edip de karakterinizi sorgulatmayın.
Ya adam isterse gitsin petibör bisküviden özür dilesin abi kimene?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar