"...özür Dilerim..."

Abi senin bu konulardaki hassasiyetini biliyoruz biz, kendine bukadarda haksızlık etme bence, sonuçta insanız değilmi:rendeer:

İşte sen busun be akalteke...
Sana yakısan da budur. Allah korumus kaza bela olmamıs. Belge sadece polis icindir önemli olan her zaman için eğitimdir.
Sen eğitimli bir insansın ve gerekli evraklarını tamamlamadan yola cıkılmayacagını bilirsin. Lakin sanırım acil bir iş vardı seni bu kadar sıkıstıran. Neyse olan olmus dedigim gibi eğitimli bir insan olman hatamızı anlamamızı ve birdaha yapmamamızı sağlayabiliyor.

Saygılarımla...

hepimiz insanız tamer abi.
önemli olan hataları anlamak ve tekrarlamamak.
en büyük erdem budur.seni tanıdığım kısa bir zamanda
anladığım kadarıyla bu erdem sende mevcut.
senin gibilere '' adam gibi bir adam '' derler.

Tamer Abi,

Evet Hepimiz Insaniz ama sen TMR nin dedigi gibi Adam gibi Adamsin, hep öyle kal.....

büyük adamsin, adam gibi adamsin... hakkinda söylenecekler söylenmis akalteke, hep böyle kal!
sevgilerle

:cat: abi herzaman bize iyi örnek oluyorsun tşk:rendeer:
hatayı her insan yapar ama özürü herkez dilemez

abi helal olsun herkes senin gibi olsa seni bu davranısından dolayı tebrik ederim...her insan zaten dört dörtlük degilki herkes hata yapabilir...

Hatasını kabullenebilen adam büyük adamdır :rendeer:

Yanlız ne oldu ki? Haberim yok benim :silent:

hatasız kul olmaz mühim olan farkına varabilmek insan olmak ne mutlu sana

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi sen bu yaptığın için bile özür başlığı açtın ya

Benim kendi yaptıklarım için harakiri yapıp videosunu siteye eklemem gerekli:mrgreen:

Not: Doğru adamsın vesselam:rendeer:

1-2 ay içinde şimdi bol bol ceza yazdıkları motorculara b sınıfı ehliyetle trafikte izin verecekler.Bunu niye bu kadar uzattıklarını anlamıyorum.Şu an bu kadar dert ettiğin şey o zaman geldiğinde hiç hükmü olmayan birşeye dönüşecek.Vesselam kendini üzmene gerek yok.Ama erdemli davranışın sebebiyle tebrik ediyorum.:cat:

Dostum kardeşimmm
SEn adam gibi adamsın vesselam.Hatayıda adam gibi yapmışssın özrünüde delikanlı gibi dilemişsin.seni seviyorum sen herzaman bizlere lazımsın.
Allaha emanat ol yolun hep açık yüreği hep böyle sevgi dolu olsun:) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar