Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşte sen busun be akalteke...
Sana yakısan da budur. Allah korumus kaza bela olmamıs. Belge sadece polis icindir önemli olan her zaman için eğitimdir.
Sen eğitimli bir insansın ve gerekli evraklarını tamamlamadan yola cıkılmayacagını bilirsin. Lakin sanırım acil bir iş vardı seni bu kadar sıkıstıran. Neyse olan olmus dedigim gibi eğitimli bir insan olman hatamızı anlamamızı ve birdaha yapmamamızı sağlayabiliyor.
hepimiz insanız tamer abi.
önemli olan hataları anlamak ve tekrarlamamak.
en büyük erdem budur.seni tanıdığım kısa bir zamanda
anladığım kadarıyla bu erdem sende mevcut.
senin gibilere '' adam gibi bir adam '' derler.
1-2 ay içinde şimdi bol bol ceza yazdıkları motorculara b sınıfı ehliyetle trafikte izin verecekler.Bunu niye bu kadar uzattıklarını anlamıyorum.Şu an bu kadar dert ettiğin şey o zaman geldiğinde hiç hükmü olmayan birşeye dönüşecek.Vesselam kendini üzmene gerek yok.Ama erdemli davranışın sebebiyle tebrik ediyorum.:cat:
Dostum kardeşimmm
SEn adam gibi adamsın vesselam.Hatayıda adam gibi yapmışssın özrünüde delikanlı gibi dilemişsin.seni seviyorum sen herzaman bizlere lazımsın.
Allaha emanat ol yolun hep açık yüreği hep böyle sevgi dolu olsun