Özeleştiri !!! Motorun kötü yanları.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya tamam arabadakı gıbı sarılamıosun kız arkadasına ama o sana sarılıo :D
Kapalı bi yere gıdene kadar bunla avunun işte:cherry:

Motorun en kötü yanı, motora binemediğin zaman onu özlemek.:salut:

bizimkilerde ilk zamanlar cok tedirgin olmuslardı fakat gitgide alıştılar allah razı olsun motor istedik motor eskiden araba hastalığım vardı cok araba aldım sattım cok büyük zararlarım oldu ailemin birazda işine geldi masrafım azaldığı için tehlike kısmına gelince arabadada 260-280 arası cıkardım motordada o kadar cıktığım oldu ailem her zaman tedirgin ama motosikleti onlarda cok seviyo babam keske bende kullanabilsem diyo hatta goldwinge binmişti bunu kendime alayim sende bana şöförlük yap derken cok gülmüştük. motosikleti cok seviyorum düşeceğimi bilsemde...

Gaziantep İl Temsilcisi
kendimi bildim bileli motora binerin bizde motor cokktu eee nede olsa babam rahmetli motor tamircisydi hiç bir sorunla karşilaşmadım yaş 30 olsu hala motora bınıyorum dahada cok binerim allah ömür verirse

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tam koruma giyinmek biraz uzun sürüyor o kadar

Kisin popom donuyor ve islaniyorum baska hic bir sikayetim de yok ama tek binince gusel arkamda biri oldumu her kez solluyor beni , hizli gidince de arkadan beni durtuyorlar

30 yaşında motor aldım. Annem çok karşıydı, hatta bu forumdaki "anne nasıl ikna edilir" konusunu bile okuttum hiç faydası olmadı. Ben de haber vermeden gittim motor aldım. Bayi TC kimlik numaramı almak için evi aradığında annem öğrenmiş, bir şey diyemedi kadıncağız çok tedirgin hala ama belli etmemeye çalışıyor. Aslında vicdanım sızlıyor annemi merak ettirdiğim için bence motorun en büyük dez avantajı bu.

Motorun Bana Göre Kötü Bi Yanı Yok Ben Yazdan Yaza Çıkarırım..Tek Kötü Yanı Mahelledeki Çocuklar..Gören Gezmek İstiyor: ) : )

Aklıma hiç bir kötü yanı gelmiyor :silent: Bayanım ve olmam gerektiği gibi bir bayan değilim sanırım, ay saçım ay tırnağım mızmız tiplerden olmadığımdan salaş bir vaziyette motora binmekten rahatsızlık duymuyorum...

Üşüyorum orası kesin :p Ama olsun, ona da katlanıyoruz..:cherry:

Tek kötü yanı, arada sıra da kardeşime vermek zorunda kalıyor olmam :pale: Ve en korkunç yanı ise (kızmayın) kardeşimden çok motorumu düşünmem..:salut:

Annesinden gizli kullananlar sanırım ayrı yaşıyolar, ama bunun düşüncesi bile itici...

Bir de şu soru kıl ediyor "Motor mu kullanıyosun,bayan olarak zorlanmıyor musun?" :pr: :pr: :pr:

Motorumu seviyorum :):):):) Tek bildiğim son nefesime kadar onunla olmak istediğim.... :) :wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana sorun olan üst baş giyim zahmetli oluyor,Birde eldivenleri giyiniyorum anahtarı cebimde unutmam ve eldivenleri çıkarıp anahtarı almam sonra eldiveni tekrar takmam ondan oncede kaskı takmamış olmam eldiveni tekrar çıkarıp kaskı takıp eldivenı tekrar takmam baya zahmetli oluyor:)

Trafikte çok kolaylık yaşatıyor ama park halinde bıraktığımda sürekli aklım onda kalıyor

Bana sorun olan üst baş giyim zahmetli oluyor,Birde eldivenleri giyiniyorum anahtarı cebimde unutmam ve eldivenleri çıkarıp anahtarı almam sonra eldiveni tekrar takmam ondan oncede kaskı takmamış olmam eldiveni tekrar çıkarıp kaskı takıp eldivenı tekrar takmam baya zahmetli oluyor:)

hahaahahahaha süper :queen: :queen: :queen: :queen:

Trafikte çok kolaylık yaşatıyor ama park halinde bıraktığımda sürekli aklım onda kalıyor

Benim de ya :pale: :pale:

Son düzenleme:
benim ailemde ilk başlarda motora karşıydı ama bi gün habersiz alıp eve geldiğimde hiçde sert çıkmadılar sadece dikkatli sür kaskını tak dediler şimdi alıştılar zaten hiç bir problem yok şuan benim için tek sıkıntı park edicek sağlam bi yer ve motorum park halindeyken aklımın hep onda kalması :)

motorun kötü yanı warmı acaba? yok tabiki..ama sinüzüt,diz ağrıları..vs leri saymazsak :).. mc olmak,%1 ler olmak herşeye bedel..

ben yanlız adamım hiç böyle sorunlarım olmadı olmazda kafama göre takılırım , yanlız son bir ay da motosiklet kıyafetlerini giyerken kefeni mi giyiyormuşum gibi bir duygu geliyor içime... Artık Allah beni ve cümlemizi korusun başka bir kötü tafafını görmedim...
selamlar.

Aklıma hiç bir kötü yanı gelmiyor :silent: Bayanım ve olmam gerektiği gibi bir bayan değilim sanırım, ay saçım ay tırnağım mızmız tiplerden olmadığımdan salaş bir vaziyette motora binmekten rahatsızlık duymuyorum...

Üşüyorum orası kesin :p Ama olsun, ona da katlanıyoruz..:cherry:

Tek kötü yanı, arada sıra da kardeşime vermek zorunda kalıyor olmam :pale: Ve en korkunç yanı ise (kızmayın) kardeşimden çok motorumu düşünmem..:salut:

Annesinden gizli kullananlar sanırım ayrı yaşıyolar, ama bunun düşüncesi bile itici...

Bir de şu soru kıl ediyor "Motor mu kullanıyosun,bayan olarak zorlanmıyor musun?" :pr: :pr: :pr:

Motorumu seviyorum :):):):) Tek bildiğim son nefesime kadar onunla olmak istediğim.... :) :wiinkk:

:cat: :cat: :cat: ,bravo.. bayan mc bulmak zor yollarda..

ben yanlız adamım hiç böyle sorunlarım olmadı olmazda kafama göre takılırım , yanlız son bir ay da motosiklet kıyafetlerini giyerken kefeni mi giyiyormuşum gibi bir duygu geliyor içime... Artık Allah beni ve cümlemizi korusun başka bir kötü tafafını görmedim...
selamlar.

abi ne yaptın ya :pale: Allah göstermesin uzun yıllar zevkle bineriz inş. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar