- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ve motor dostları.:rendeer:
Biz motor ve rüzgar aşıklarının görmezden geldiği,önemsemediği,dikkate almadığı,bazen sevdiklerini kırmak zorunda kaldığı kısacası bu sevdamızın bize ve çevremizdekilere verdiği ve verebileceği olumsuzluklar nelerdir?:wiinkk:
Hatta kendimize dahi itiraf edemediği aksaklıklar nelerdir,nasıl giderilebilir?
Varmısınız itirafa,özeleştiriye.:wiinkk:
Örneğin ben doğa aşığı biri olarak,motorlu gezilerimi eşimle paylaşabilirken çocuklarımın ve diğer sevdikleriminde yanımda olmasını istiyorum.
1-Büyük kızımın ehliyet yaşı gelene kadar bekleyip ona bir motor almalımıyım?
2-70 yaşındaki babam motoru çok sever ancak annem tetirgindir annemi nasıl kandırırız?
3-Ben hepsini arabama atıp ulaşabildiğimiz tabiat güzelliklerine götürdüğümde motor aşkıma ihanet etmiş olurmuyum?
vs vs vs vs vs.
Haydi bakalım sizlerinde böyle sorularınız varmı?:cat:
Biz motor ve rüzgar aşıklarının görmezden geldiği,önemsemediği,dikkate almadığı,bazen sevdiklerini kırmak zorunda kaldığı kısacası bu sevdamızın bize ve çevremizdekilere verdiği ve verebileceği olumsuzluklar nelerdir?:wiinkk:
Hatta kendimize dahi itiraf edemediği aksaklıklar nelerdir,nasıl giderilebilir?
Varmısınız itirafa,özeleştiriye.:wiinkk:
Örneğin ben doğa aşığı biri olarak,motorlu gezilerimi eşimle paylaşabilirken çocuklarımın ve diğer sevdikleriminde yanımda olmasını istiyorum.
1-Büyük kızımın ehliyet yaşı gelene kadar bekleyip ona bir motor almalımıyım?
2-70 yaşındaki babam motoru çok sever ancak annem tetirgindir annemi nasıl kandırırız?
3-Ben hepsini arabama atıp ulaşabildiğimiz tabiat güzelliklerine götürdüğümde motor aşkıma ihanet etmiş olurmuyum?
vs vs vs vs vs.
Haydi bakalım sizlerinde böyle sorularınız varmı?:cat: